Een Sub Op Een Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Sub Op Een Computer Aansluiten
Een Sub Op Een Computer Aansluiten

Video: Een Sub Op Een Computer Aansluiten

Video: Een Sub Op Een Computer Aansluiten
Video: Connect bookshelf speakers to computer - Step by step 2024, Mei
Anonim

Wil je, thuis in de meest comfortabele omstandigheden een film kijken, het gevoel hebben in een bioscoop te zijn? Die. geniet van volwaardig geluid dat alle schittering van speciale effecten van moderne actiefilms kan overbrengen. Of luister naar een concert van het Weense Opera Orkest en voel de vibratie van elk instrument. Om dit te doen, moet je een goed luidsprekersysteem aansluiten waarmee je kunt genieten van vol geluid.

Een sub op een computer aansluiten
Een sub op een computer aansluiten

instructies:

Stap 1

Kijk naar de achterkant van uw systeemeenheid. Daar vind je veel ingangen van verschillende kaarten, waaronder een geluidskaart. Er zitten veel nesten in, die elk zijn gemarkeerd met een specifieke kleur, wat de taak enorm vereenvoudigt. Houd er rekening mee dat bij het aansluiten van de sub op de computer, de stekkers ook een bepaalde kleur hebben, waarschijnlijk overeenkomend met de kleur van de geluidskaartconnectoren.

Stap 2

Monteer het apparaat. Hiervoor moet je de hele set uitpakken en met de juiste omschakeling alle speakers in de set direct op de subwoofer aansluiten. Steek de stekker in het stopcontact en zet de schakelaar in de "Aan"-stand. Steek vervolgens de subwooferstekker in de bijpassende kleuraansluiting op uw geluidskaart. Er kan een dergelijke situatie zijn dat u geen kleurovereenkomst zult vinden. Onder elk nest wordt een kleine afbeelding of inscriptie getekend die het doel ervan uitlegt. Zoek de aansluiting voor uw luidspreker. In de regel is het gemarkeerd met het opschrift "Line out". Als je het hebt gevonden, is het eenvoudig genoeg om de sub aan te sluiten.

Stap 3

Pas de subwooferinstelling aan. Dit is vrij eenvoudig te doen. Nadat u het hele systeem op de geluidskaart heeft aangesloten, verschijnt er een dialoogvenster voor het beheren van de geluidskaartinstellingen op uw monitor. Er worden verschillende opties voor de werking van de subwoofer aangeboden: uitvoer naar het middenkanaal, uitvoer naar de zijluidsprekers, uitvoer naar de achterluidsprekers. U ziet ook opties voor het configureren van lijningang en microfoon. U bent er op dit moment niet in geïnteresseerd. Vink het vakje aan naast de parameter "Uitgang naar het middenkanaal". Je kunt er vanuit gaan dat het je gelukt is om een sub op je computer aan te sluiten.

Aanbevolen: