Hoe Maak Je Een Achtergrond Van Flash

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Achtergrond Van Flash
Hoe Maak Je Een Achtergrond Van Flash

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrond Van Flash

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrond Van Flash
Video: HOW TO MAKE YOUR OWN FLASH OVERLAY ON TIKTOK | CAPCUT TUTORIAL 2024, Mei
Anonim

Flash is een technologie waarmee u animatiebestanden kunt maken. Met hun hulp kunt u een reclamebanner maken of uw webpagina versieren met flash-elementen, bijvoorbeeld een geanimeerde achtergrond op uw website invoegen.

Hoe maak je een achtergrond van Flash
Hoe maak je een achtergrond van Flash

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - browser;
  • - vaardigheden in het werken met HTML.

instructies:

Stap 1

Gebruik de eenvoudigste animaties om een webpagina te versieren (gif-bestanden), je kunt er ook een met flash-technologie gemaakt bestand aan toevoegen. Maak eerst een geanimeerde afbeelding in gif-formaat, gebruik hiervoor Adobe Photoshop.

Stap 2

U kunt ook reeds gemaakte geanimeerde bestanden gebruiken die op internet zijn geplaatst. Ze kunnen worden gebruikt als achtergrond voor een webpagina. Voeg een afbeelding als achtergrond toe aan uw sitecode met behulp van de parameter Achtergrond. Maak hiervoor in de Body tag een link naar het bestand.

Stap 3

Voeg een flitser en een transparante achtergrond in, download hiervoor het Swfobject. Js-bestand, ga in de browser naar de link https://blog.deconcept.com/swfobject/swfobject.js. Bewaar het op uw computer. Voeg dit bestand toe aan de html-code van de pagina. Gebruik hiervoor een scripttag, bijvoorbeeld:.

Stap 4

Plaats vervolgens de flitser in de webpagina. Gebruik hiervoor de code. Voeg in de scripttag het volgende toe: var fl = new SWFObject ("Voeg een link in naar het flash-bestand", "movie", "209", "267", "6"); [B] fl.addParam ("wmode", "ondoorzichtig"); [/B] (met deze parameter kunt u een flitsachtergrond maken.

Stap 5

Verbind tags in deze volgorde, d.w.z. eerst "Div", en dan pas het script. Deze methode maakt het mogelijk om uit de tag te komen, maar ook om uit de situatie te komen waarin de gebruiker de weergave van plug-ins en scripts uitschakelt, omdat wanneer u de tag gebruikt, wanneer u de cursor over het flash-bestand beweegt, verschijnt het bericht "Klik om dit besturingselement te activeren". In ons geval zal dit niet verschijnen.

Stap 6

Experimenteer met de parameter "100%", "100%", "8" in de scripttag om de grootte van de flash-achtergrond aan de browser aan te passen. U kunt ook de parameter min-width: 1000px instellen - voor weergave in Opera en andere browsers, en voor Internet Explorer -width: 1000px. Op deze manier kunt u een flits toevoegen aan de achtergrond van de pagina.

Aanbevolen: