Een Document Verwijderen Voor Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Document Verwijderen Voor Afdrukken
Een Document Verwijderen Voor Afdrukken
Anonim

Bij constant gebruik van een netwerkprinter of MFP (multifunctioneel apparaat) thuis weigeren ze te printen. En gisteravond was de printer aan het printen, maar vanmorgen is het niet meer. Er kunnen verschillende redenen zijn voor deze weigering om te printen: de verkeerde keuze van een printprinter, het laden van een printmanager of een probleem met de stuurprogramma's. Om elk probleem op te lossen, moeten bepaalde acties worden ondernomen.

Een document verwijderen voor afdrukken
Een document verwijderen voor afdrukken

Noodzakelijk

Computer, Windows-besturingssysteem, printer of MFP

instructies:

Stap 1

Zodra je een document hebt gemaakt, alle informatie hebt ingehamerd die je in dit document wilde zien, begin je het af te drukken. Als u werkt met een teksteditor MS Word, dan zou er een venster met een keuze aan afdrukopties voor u moeten verschijnen. Voor het correct afdrukken van uw document moet u uw printer specificeren, of een printer die zich in het publieke domein bevindt. Klik hiervoor in het printerselectieveld op het kleine driehoekje om de lijst met alle beschikbare printers uit te vouwen. Nadat je je printer hebt gekozen, kun je beginnen met printen.

Stap 2

Als u de juiste printer hebt geselecteerd en het document wordt nog steeds niet afgedrukt, controleer dan de afdrukspooler. Wanneer u begint met afdrukken, verschijnt er een printerpictogram in het systeemvak (vak). Als het lange tijd niet verdwijnt, ligt het probleem bij het laden van de manager. Het komt voor dat het laden van sommige documenten lang duurt vanwege het grote volume (tekst met afbeeldingen), of dat de printer niet reageert. Lange wachttijden voor het afdrukken worden behandeld door de afdrukwachtrij volledig te verwijderen. Dubbelklik op het printerpictogram in het systeemvak, u ziet een venster waarin u alle bestanden die moeten worden afgedrukt, moet annuleren. Klik met de rechtermuisknop op dit bestand, selecteer "Wissen". Begin na deze actie met het afdrukken van uw document, het zou moeten worden afgedrukt.

Stap 3

Als het nog steeds ongeopend blijft, ligt de kwestie mogelijk in een niet-verbonden afdrukapparaat of verouderde stuurprogramma's. Als alle draden zijn aangesloten, probeert u uw computer opnieuw op te starten met de printer. Om het geheugen van documenten van laserprinters te resetten, moet u ze 5 seconden uitzetten. Nadat u de printer en de computer hebt ingeschakeld, kunt u proberen de stuurprogramma's bij te werken of de oude opnieuw te installeren. Het komt vaak voor dat de oorzaak van een printerstoring een defecte driver is.

Aanbevolen: