Hoe Cab-formaat Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Cab-formaat Te Openen
Hoe Cab-formaat Te Openen

Video: Hoe Cab-formaat Te Openen

Video: Hoe Cab-formaat Te Openen
Video: How To Install a CAB File in Windows 10 2024, Mei
Anonim

. Cab-bestanden zijn archieven die door het Windows-besturingssysteem worden gebruikt om systeembestanden te installeren. De volledige naam van dergelijke bestanden is Windows Cabinet File en het belangrijkste gebruik is om applicaties en instructies voor het besturingssysteem op te slaan om ze te registreren en te plaatsen.

Hoe cab-formaat te openen
Hoe cab-formaat te openen

Noodzakelijk

Computer, speciale programma's

instructies:

Stap 1

Gebruik het Microsoft-hulpprogramma voor systeemconfiguratie om een .cab-bestand op een Windows-computer te openen. Open hiervoor het hoofdmenu van het systeem door op de knop "Start" te drukken en ga naar het item "Uitvoeren".

Stap 2

Voer de msconfig-waarde in de regel "Openen" in en klik op de knop OK om de lancering van het vereiste hulpprogramma te bevestigen.

Stap 3

Gebruik de standaard WinRar-archivering om bestanden van het geselecteerde type te openen, of probeer de.cab-extensie te wijzigen in.rar. Selecteer hiervoor het item "Alle programma's" in het hoofdmenu van het systeem en open de link "Standaard".

Stap 4

Start de toepassing Windows Verkenner en vouw het menu Extra uit in de bovenste werkbalk van het programmavenster.

Stap 5

Selecteer het item "Mapopties" en ga naar het tabblad "Beeld" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 6

Schakel het selectievakje "Extensies voor geregistreerde bestandstypen verbergen" in de groep "Geavanceerde opties" uit en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 7

Voer de noodzakelijke bewerking uit om de extensie te wijzigen of gebruik een gespecialiseerde toepassing die is ontworpen om sab-bestanden te openen.

Stap 8

Download en installeer de InstallShield CAB File Viewer, een gratis internettoepassing, op uw computer.

Stap 9

Start het programma en vouw het menu Bestand uit op de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 10

Selecteer de opdracht Openen en geef het pad op naar het CAB-bestand dat moet worden geopend in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 11

Klik op de knop OK om het openen van het geselecteerde bestand te bevestigen en open het menu Beeld in de bovenste servicewerkbalk van het programmavenster.

Stap 12

Selecteer het onderdeel Componenten om de inhoud van het cab-bestand te bekijken, of vouw het menu Extra uit en selecteer de opdracht Bestand uitpakken om het geselecteerde archiefonderdeel uit te pakken.

Aanbevolen: