Een Geanimeerd Pictogram Maken

Inhoudsopgave:

Een Geanimeerd Pictogram Maken
Een Geanimeerd Pictogram Maken

Video: Een Geanimeerd Pictogram Maken

Video: Een Geanimeerd Pictogram Maken
Video: Pictogram maken! ⚠️ | Klokhuis Masterclass 2024, Mei
Anonim

Geanimeerde pictogrammen worden meestal gebruikt voor blogs en forums als gebruikersavatar. Ze kunnen worden gedaan met behulp van aanvullende software die op uw computer is geïnstalleerd.

Een geanimeerd pictogram maken
Een geanimeerd pictogram maken

Noodzakelijk

Internettoegang voor het downloaden van programma's

instructies:

Stap 1

Verzamel alle afbeeldingen waarvan u een geanimeerd pictogram wilt maken. Bewerk ze in een gewone grafische editor, pas de grootte, beeldverhouding, enzovoort aan. Download animatiesoftware, zoals Adobe Image Ready,.

Stap 2

Selecteer in het menu van uw programma het item om een nieuwe animatieafbeelding te maken. Selecteer het aantal frames en voeg vervolgens de geselecteerde afbeeldingen die u hebt bewerkt toe aan elk van hen. Pas de overgang aan, die meestal in milliseconden wordt weergegeven, rangschik de afbeeldingen in de uiteindelijke volgorde.

Stap 3

Om speciale effecten toe te passen, gebruikt u het animatiebewerkingsmenu, dat meestal niet alleen de instellingen voor de beeldovergang bevat, maar ook aanvullende materialen die in de animatie kunnen worden opgenomen. Verklein de afbeelding naar de gewenste grootte, pas de wijzigingen toe en sla de afbeelding op met de.gif-extensie in een map op uw harde schijf. Als u het pictogram zelf moet opslaan, kiest u de.ico-extensie.

Stap 4

Als u een animatieafbeelding wilt maken volgens een bepaalde sjabloon, download deze dan als een.atn-bestand van internet, nadat u eerder de resultaten van de uitvoering van de reeks hebt bekeken. Het wordt niet aanbevolen om deze methode te gebruiken als u van plan bent regelmatig met bewegende beelden te blijven werken, aangezien u zelf moet leren hoe u ze kunt bewerken.

Stap 5

Houd er rekening mee dat animatieprogramma's vaak al een afbeeldingseditor bevatten, maar voor de beste resultaten kunnen ze het beste in een aparte editor voor stilstaande beelden worden verwerkt.

Aanbevolen: