Hoe Een Film Te Starten?

Hoe Een Film Te Starten?
Hoe Een Film Te Starten?

Video: Hoe Een Film Te Starten?

Video: 7 ways to make your videos look MORE CINEMATIC 2022, September
Anonim

Met de ontwikkeling van moderne computers is het kijken naar de nieuwste films in de filmindustrie gemeengoed geworden. De enige vereiste om een ​​film te kijken is een computer of laptop. Er werden films uitgebracht op dvd-schijven, die tegenwoordig niet zo duur zijn als een bioscoopsessie zou kunnen kosten. Bovendien is het aantal films veel meer dan één filmstrook.

Hoe een film te starten?
Hoe een film te starten?

Noodzakelijk

Computer, dvd, videospeler

instructies:

Stap 1

Om een ​​film te kijken heb je naast een computer en een schijf een speciaal programma nodig. Er zijn tegenwoordig nogal wat van dergelijke programma's. Onder de verscheidenheid aan videospelers moet de keuze worden gestopt op de speler die in ieder geval een actie vereist om de film te starten en een reeks extra functies bevat die handig zullen zijn om de film beter op uw beeldscherm weer te geven. De film kan zowel vanaf een dvd-schijf als vanaf een harde schijf worden bekeken, nadat de film eerder van de schijf naar een computer is gekopieerd. Bij het starten van een film kunnen er enkele problemen zijn die verband houden met het ontbreken van codecs die dienen als een gids van het videobestand naar de weergave ervan op het scherm.

Stap 2

De meeste pc-gebruikers gebruiken de standaard set codecs uit het K-Lite Codec Pack. Deze set codecs bevat de Media Player Classic. Om een ​​film via deze speler te bekijken, moet u het programma starten. Klik vervolgens op het menu Bestand, selecteer het item Openen. Zoek in het geopende venster de film die u wilt bekijken en klik vervolgens op 'Openen'. Als u problemen ondervindt tijdens het kijken naar een film, gerelateerd aan een slechte weergave van het beeld (het beeld verschijnt mogelijk niet op het scherm), is het de moeite waard om de set codecs bij te werken.

Stap 3

Als de codec-update niet werkt of niet is geïnstalleerd, kunt u de KMPlayer gebruiken. De veelzijdigheid van deze speler ligt in het feit dat hij de benodigde set codecs bevat, en als er zich problemen voordoen bij het afspelen van een film, zet hij een internetverbinding op en downloadt de benodigde codec naar uw computer. Gebruik de sneltoets Ctrl + O om het bestand te openen. Zoek in het geopende venster de film die u wilt bekijken en klik vervolgens op 'Openen'.

Populair per onderwerp