Hoe Het Mijn Computer-pictogram Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Mijn Computer-pictogram Te Herstellen
Hoe Het Mijn Computer-pictogram Te Herstellen

Video: Hoe Het Mijn Computer-pictogram Te Herstellen

Video: Hoe Het Mijn Computer-pictogram Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Het verdwijnen van het pictogram "Deze computer" van het bureaublad van een computer met Windows kan verschillende redenen hebben - van virale blootstelling tot onbedoelde wijzigingen aan de eigenschappen van het bureaublad door de gebruiker. Hoe dan ook, het oplossen van het probleem van het herstellen van de vereiste snelkoppeling vereist geen diepgaande kennis van systeembronnen en hackvaardigheden.

Een pictogram herstellen
Een pictogram herstellen

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een ontbrekende snelkoppeling op het bureaublad te herstellen. Een daarvan is om het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem te openen met de knop "Start" en "Deze computer" te selecteren. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het gewenste element eenvoudig naar een vrij gedeelte van het bureaublad. Het pictogram wordt hersteld.

Stap 2

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" om een alternatieve methode te gebruiken om het verdwenen pictogram te herstellen en open het contextmenu van het item "Deze computer" door met de rechtermuisknop te klikken. Selecteer het item "Weergeven op bureaublad" en wacht tot de snelkoppeling verschijnt.

Stap 3

Een andere handige manier om het gewenste pictogram te herstellen, is door het bureaubladcontextmenu te openen door met de rechtermuisknop op een lege ruimte te klikken en de opdracht "Eigenschappen" of "Personalisatie" op te geven, afhankelijk van de versie van het Windows-besturingssysteem. Gebruik de optie "Bureaubladpictogrammen wijzigen" aan de linkerkant van het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer het tabblad "Bureaublad" of "Bureaubladpictogrammen" in het volgende dialoogvenster.

Stap 4

In de XP-versie moet u in alle andere een speciale knop "Desktop-instellingen" gebruiken - vink gewoon het selectievakje in de regel "Deze computer" aan. Daarna hoeft u alleen nog de aangebrachte wijzigingen op te slaan door op de knop OK te klikken en deze toe te passen met de knop "Toepassen".

Stap 5

Onthoud dat u toegang hebt tot de bestanden en mappen in het knooppunt Deze computer zonder het bureaubladpictogram. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu en ga naar het item "Deze computer". Alle bestanden kunnen vanuit dit menu-item worden geopend.

Aanbevolen: