Een Warcraft-patch Terugdraaien?

Inhoudsopgave:

Een Warcraft-patch Terugdraaien?
Een Warcraft-patch Terugdraaien?

Video: Een Warcraft-patch Terugdraaien?

Video: Een Warcraft-patch Terugdraaien?
Video: All About Warcraft 3 Patch 1.27 2024, Mei
Anonim

Voor games zijn er veel verschillende patches die bepaalde wijzigingen in het programma aanbrengen. Het probleem ligt vaak in het feit dat veel van hen zijn geschreven door niet erg competente gebruikers en nadat ze zijn geïnstalleerd, begint het spel te bevriezen en verschijnen er andere problemen.

Een warcraft-patch terugdraaien?
Een warcraft-patch terugdraaien?

Noodzakelijk

Warcraft versie switcher hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Download het programma "Warcraft version switcher" naar uw computer. Controleer het bestand op virussen en als alles in orde is, installeer het dan. Houd er rekening mee dat als je eerder de Russische versie van het spel hebt geïnstalleerd, na gebruik van dit hulpprogramma, de taal kan worden gewijzigd in Engels. Deze game dient om de update-patches van de Warcraft-game terug te draaien en de nieuwere versies in oude te veranderen zonder de systeembestanden opnieuw te installeren.

Stap 2

Als je het niet leuk vindt dat het programma de interfacetaal verandert, maak dan een reservekopie van de opgeslagen bestanden en installeer het spel opnieuw, na het opschonen van de systeemmappen en registervermeldingen van het besturingssysteem die er op enigerlei wijze mee verband houden.

Stap 3

Open het startmenu. Open de wizard Besturingssysteem herstellen vanuit de lijst met standaard Windows-servicehulpprogramma's. Selecteer de optie om terug te gaan naar een van de vorige statussen en gebruik vervolgens de pijlen om de evenementenkalender te bekijken. Als het herstelpunt is gemaakt op het moment voordat de patch werd geïnstalleerd en u tevreden bent met het annuleren van wijzigingen voor deze periode, gebruik dan de systeemterugdraaiing door deze datum te selecteren en op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 4

Volg de instructies in het hulpprogramma-menu om de wijzigingen voor deze periode terug te draaien. Houd er rekening mee dat gebruikersbestanden op hun plaats blijven, alleen de status van het softwaregedeelte van het besturingssysteem en geïnstalleerde programma's zal veranderen, en degenen die voor een bepaalde periode zijn geïnstalleerd, worden ook verwijderd, dus sla de gebruikersbestanden van dergelijke programma's als u ze in de toekomst nodig hebt.

Stap 5

Controleer het programma op bruikbaarheid nadat de status van het besturingssysteem is teruggedraaid. Maak de volgende keer, voordat u patches installeert of andere belangrijke wijzigingen in het programma aanbrengt, een herstelpunt om gegevensverlies te minimaliseren. Wanneer u verschillende patches installeert, kopieert u de originele bestanden die u wilt wijzigen naar een aparte map op uw computer.

Aanbevolen: