Een Programma Terugdraaien?

Inhoudsopgave:

Een Programma Terugdraaien?
Een Programma Terugdraaien?

Video: Een Programma Terugdraaien?

Video: Een Programma Terugdraaien?
Video: Stedin spoort hennepkwekers op via nieuwe techniek 2024, Mei
Anonim

Soms zijn er momenten waarop een programma niet meer correct werkt. Je kunt het natuurlijk gewoon opnieuw installeren, maar hiermee worden alle instellingen gereset. Deze optie werkt ook niet als er geen applicatiedistributiekit is. Maar er is een manier die veel eenvoudiger en handiger is, namelijk: het programma terugdraaien, waardoor je het terug kunt brengen naar een eerdere staat.

Een programma terugdraaien?
Een programma terugdraaien?

Noodzakelijk

Windows-computer

instructies:

Stap 1

Elk Windows-besturingssysteem, van Millennium tot Windows 7, heeft de mogelijkheid om het systeem naar een eerdere staat te herstellen. Hierbij wordt niet alleen het besturingssysteem hersteld, maar ook de programma's die op dat moment op de harde schijf stonden geïnstalleerd.

Stap 2

Klik op Begin. Selecteer "Alle programma's". Klik vervolgens met de linkermuisknop op de reeks "Standaard" - "Systeemwerkset" - "Systeemherstel". Klik in het geopende venster op het item "Een eerdere staat van de computer herstellen".

Stap 3

Er verschijnt een venster waarin alle herstelpunten beschikbaar zijn. Elk punt komt overeen met een specifieke datum. Selecteer de gewenste terugdraaidatum van de programmastatus. Klik na het selecteren van een herstelpunt op Voltooien.

Stap 4

De computer wordt opnieuw opgestart en de procedure voor systeemherstel begint. Het duurt meestal niet lang. Tijdens het herstelproces zijn geen andere acties op de computer toegestaan. U kunt het proces volgen met een strip. Zodra de balk het einde van het scherm bereikt, zal uw computer opnieuw opstarten en normaal opstarten.

Stap 5

Nadat het besturingssysteem volledig is geladen, ziet u het opschrift "Systeemherstel was succesvol". Nu kunt u de werking van het programma testen. Als Systeemherstel niet aan uw verwachtingen voldeed en het terugdraaien van het programma niet verliep zoals u had verwacht, probeer dan een ander herstelpunt te selecteren.

Stap 6

Het is mogelijk dat na het herstelproces de snelkoppelingen voor het snel starten van het programma van het bureaublad verdwijnen. In dit geval moet je naar de map gaan waar de applicatie die je nodig hebt is geïnstalleerd en daar het uitvoerbare bestand vinden, het heeft de exe-extensie. Dubbelklik daarna op dit bestand en het programma zal starten.

Aanbevolen: