Hoe Handen Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Handen Te Herstellen
Hoe Handen Te Herstellen

Video: Hoe Handen Te Herstellen

Video: Hoe Handen Te Herstellen
Video: WIGGEN ZIJN NIET NODIG! Weinig mensen kennen dit HAMMER SECRET! Niemand heeft zoiets gezien! 2024, April
Anonim

Na het opnieuw installeren van Windows worden alle gegevens over de distributies die op torrent-trackers zijn gemaakt, verwijderd. Gedistribueerde torrents kunnen ook verloren gaan als gevolg van andere computerhandelingen. Om de distributie van bestanden te hervatten, moet u de client opnieuw configureren en nieuwe torrent-bestanden genereren.

Hoe handen te herstellen
Hoe handen te herstellen

Noodzakelijk

  • - distributiebestanden;
  • - torrent-client.

instructies:

Stap 1

Installeer en voer de client uit die u gebruikt (bijv. uTorrent). Klik in het hoofdvenster van het programma op het pictogram waaronder de inscriptie verschijnt - "Maak een nieuwe torrent". In sommige programma's worden torrents gemaakt met behulp van het menu "Bestand" - "Torrent maken".

Stap 2

Stel in het venster dat verschijnt de vereiste parameters in. Geef in het veld "Bron selecteren" het pad op naar het bestand dat wordt gedistribueerd. Het is belangrijk dat de letters van de lokale stations overeenkomen met hun namen, die waren voordat het systeem opnieuw werd geïnstalleerd of gegevens verloren gingen. De gedeelde bestanden moeten zich in dezelfde map bevinden als vóór het verwijderen van het vorige exemplaar van Windows. Om de naam van de gebruikte partitie te wijzigen, voert u het hulpprogramma "Harde-schijfpartities maken en formatteren" uit door het menu "Start" te gebruiken en de naam van het programma in de zoekbalk in te voeren.

Stap 3

Vink het vakje aan naast "Distributie starten". Klik op de knop "Maken en opslaan in". Wanneer u wordt gevraagd om de tracker-URL in te voeren, klikt u op de knop "Ja".

Stap 4

Wacht tot de hashing-procedure is voltooid en geef het pad op om het.torrent-bestand op te slaan. Nadat u op de knop "Opslaan" hebt geklikt, wordt uw bestand geüpload.

Stap 5

Ga naar de torrent-trackerwebsite waar je de download wilt herstellen. Download het.torrent-bestand van uw thema en voer het uit. Een melding over het opnieuw toevoegen van de torrent zou in het programmavenster moeten verschijnen. Bevestig de bewerking.

Stap 6

Geef opnieuw het pad op naar het bestand dat wordt gedistribueerd en klik op OK. Het torrent-bestand is geïnstalleerd voor distributie.

Stap 7

Het herstel van de distributie bij verschillende klanten gebeurt volgens hetzelfde principe. Voer een oud torrent-bestand uit en voeg het toe aan uw takenlijst. Download torrents van uw vorige downloads. Start een nieuwe torrent en specificeer het pad naar het bestand dat je eerder hebt gedeeld. Markeer het item "Later uploaden", update de hash en start deze met de knoppen "Start" of "Uitvoeren".

Aanbevolen: