Welk Programma Brandt Op Dvd

Inhoudsopgave:

Welk Programma Brandt Op Dvd
Welk Programma Brandt Op Dvd

Video: Welk Programma Brandt Op Dvd

Video: Welk Programma Brandt Op Dvd
Video: Installation BEST FREE DVD BURNING SOFTWARE Burnaware Free 12 2024, Mei
Anonim

Gegevensregistratie op optische media heeft zijn populariteit nog niet helemaal verloren. Er zijn nog steeds veel software voor het rippen en branden van dvd's die min of meer moeilijk te gebruiken zijn.

Welk programma brandt op dvd
Welk programma brandt op dvd

Gratis producten

Als u zo snel mogelijk en moeiteloos gegevens naar een optische schijf moet schrijven, bijvoorbeeld een systeemkopie opslaan voor herstel of een back-up maken, dan is de standaard Windows-tool het beste voor u. Het is ingebouwd in Verkenner, u hoeft niets extra's te installeren. Plaats gewoon een lege dvd in uw schijf en selecteer "Schijf branden" in het venster dat wordt geopend. In Windows 8 Verkenner kunt u dit doen met behulp van de werkbalk bovenaan. Selecteer het tabblad "Beheer" en vervolgens - "Branden naar schijf".

Als u toch software van derden wilt gebruiken, let dan allereerst op het programma ImgBurn. Het is een gratis hulpprogramma dat gemakkelijk te gebruiken is en geschikt is voor elk gebruikersniveau. Met ImgBurn kunt u niet alleen audioschijven van elk formaat branden, dvd's met video, maar ook een afbeelding (iso) maken van bestanden op uw computer of het netwerk, schijven controleren op leesbaarheid en ook de schijf bedienen vanuit het programma (open en sluiten). De DVDInfoPro-optie, die tegen betaling beschikbaar is, analyseert en toont het proces van het branden van een schijf, inclusief bufferniveau en schrijfsnelheid.

Een andere populaire gratis software voor het branden van schijven is InfraRecorder. De mogelijkheden van het programma zijn bijna gelijk aan die van ImgBurn. Het heeft een eenvoudige interface, maar in tegenstelling tot ImgBurn ondersteunt het het branden van Blu-ray en HD-DVD niet. Het is de moeite waard om beide programma's te proberen en degene te kiezen die bij uw voorkeuren past.

Betaalde oplossingen

Een van de meest populaire betaalde software voor het branden van schijven onder ervaren gebruikers is Nero Burning ROM. Het implementeert verschillende functies: u kunt schijfimages maken en branden, audio-cd's rippen en muziek converteren naar uw voorkeursindeling. Bovendien kunt u met Nero uw gegevens beveiligen met een wachtwoord, en een speciale schrijftechnologie voorkomt leesfouten op bekraste en versleten schijven. Het programma biedt een aantal unieke opties die gebruikers aantrekken. Wanneer u een schijf brandt in Nero Burning ROM, kunt u deze instellen om een specifiek bestand af te spelen nadat u de dvd in het station hebt geplaatst. Grote bestanden die niet op één medium passen, kunnen in meerdere delen worden opgesplitst en maken zo efficiënt mogelijk gebruik van de vrije schijfruimte.

Een andere krachtige software voor het branden van schijven is Ashampoo Burning Studio. Naast de standaardfuncties ondersteunt het codering, kunt u omslagen en boekjes maken en biedt het ook de mogelijkheid om een back-up te maken van gegevens vanaf uw mobiele apparaten.

Aanbevolen: