Hoe De Outlook-agenda Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Outlook-agenda Te Wissen
Hoe De Outlook-agenda Te Wissen

Video: Hoe De Outlook-agenda Te Wissen

Video: Hoe De Outlook-agenda Te Wissen
Video: Hoe werkt Outlook Agenda 📅 | Basis training serie deel 2 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee hoofdmethoden om de Microsoft Outlook-agenda te wissen: gegevensarchivering of verwijdering. Het verschil is dat bij het archiveren, voordat bestanden worden verwijderd, een kopie van de gegevens wordt gemaakt in een ander Outlook-formaat.

Hoe de Outlook-agenda te wissen
Hoe de Outlook-agenda te wissen

Noodzakelijk

  • -Microsoft Outlook 2000;
  • -Microsoft Outlook 2002;
  • -Microsoft Office Outlook 2003

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem te openen en ga naar het item "Alle programma's" om de bewerking uit te voeren om de Outlook-agendagegevens te wissen.

Stap 2

Selecteer Microsoft Office en ga naar Microsoft Outlook.

Stap 3

Start een kantoortoepassing en vouw de te bewerken agenda uit.

Stap 4

Selecteer het item "Archief" in het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en schakel het selectievakje in op het veld "Deze map en alle submappen archiveren".

Stap 5

Selecteer de gewenste map in de vervolgkeuzelijst en geef de gewenste datum op in de catalogus "Archief items die eerder zijn gemaakt". Om alle items te archiveren, geeft u een datum op die nog niet is verstreken.

Stap 6

Gebruik het selectievakje naast Items opnemen met het selectievakje Niet automatisch archiveren om eerder uitgesloten items in de archieflijst op te nemen en geef het pad op naar de map waar de gegevensbestanden worden opgeslagen.

Stap 7

Bevestig de uitvoering van de archiveringsopdracht door op OK te klikken, of geef de kalender op die moet worden verwijderd in het navigatiedeelvenster om het geselecteerde item volledig te wissen.

Stap 8

Vouw het menu "Beeld" uit op de bovenste werkbalk van het Outlook Office-toepassingsvenster dat is opgenomen in het Microsoft Office-pakket en selecteer "Rangschikken op".

Stap 9

Selecteer Huidige weergave en vouw het knooppunt Per categorie uit.

Stap 10

Specificeer de regel "Categorieën: (geen)" en druk tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl + A om alle elementen van het geselecteerde document te selecteren.

Stap 11

Bevestig de opdracht voor het verwijderen van kalendergegevens door op de softkey Del te drukken.

Aanbevolen: