Hoe U Uw Gegevens Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gegevens Van Uw Computer Kunt Verwijderen
Hoe U Uw Gegevens Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Uw Gegevens Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Uw Gegevens Van Uw Computer Kunt Verwijderen
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Als u bepaalde informatie op uw computer moet vernietigen, kunt u dat op verschillende manieren doen. Tegenwoordig zijn hier zelfs speciale programma's voor, maar waarom alles ingewikkeld maken als de nodige acties kunnen worden uitgevoerd met behulp van de standaardinterface van uw besturingssysteem.

Hoe u uw gegevens van uw computer kunt verwijderen
Hoe u uw gegevens van uw computer kunt verwijderen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Om bepaalde gegevens van uw computer te verwijderen, moet u deze eerst vinden. Als u de locatie van de documenten weet, zal de verwijderingsprocedure niet veel tijd in beslag nemen. Als u de bestanden die u nodig hebt niet kunt vinden, moet u de documentzoekinterface gebruiken.

Stap 2

Open het menu "Start" en voer vervolgens de opdracht "Zoeken" uit door op het bijbehorende pictogram te klikken. In de "Wat wilt u zoeken?" stel de benodigde parameters voor de zoekopdracht in en klik vervolgens op de knop "Zoeken". Het systeem zal u een aantal documenten bezorgen die voldoen aan uw opgegeven zoekcriteria.

Stap 3

In de algemene lijst moet u die bestanden selecteren die u volledig wilt vernietigen. Dezelfde verwijderingsprocedure is als volgt. Nadat u de vereiste documenten hebt geselecteerd, klikt u met de rechtermuisknop op een van hen. Het gedeelte Bestandseigenschappen wordt geopend. In deze sectie moet u de opdracht uitvoeren om documenten te verwijderen door de optie "Verwijderen" te selecteren. Vervolgens moet u de verwijdering bevestigen door op de knop "Ja" te klikken.

Stap 4

U kunt ook de gewenste documenten verwijderen zonder toevlucht te nemen tot bestandseigenschappen. Om dit te doen, moet u de te verwijderen fragmenten selecteren en vervolgens op de knop "Verwijderen" op het toetsenbord drukken. Tijdens het verwijderen van bestanden moet u ook hun verwijdering bevestigen door op de overeenkomstige knop in het actiebevestigingsformulier te klikken.

Stap 5

Nadat u bestanden van uw computer hebt verwijderd, worden ze naar de prullenbak verplaatst. Vanaf hier kunt u altijd het document herstellen dat u nodig heeft, dat is verwijderd. Als u de informatie volledig wilt wissen, leegt u de prullenbak door op de juiste knop in deze map te klikken. Het legen van de prullenbak kan ook via de eigenschappen van de map - klik op de snelkoppeling en voer het commando "Prullenbak legen" uit

Aanbevolen: