Welk Antivirusprogramma Is Het Beste?

Inhoudsopgave:

Welk Antivirusprogramma Is Het Beste?
Welk Antivirusprogramma Is Het Beste?

Video: Welk Antivirusprogramma Is Het Beste?

Video: Welk Antivirusprogramma Is Het Beste?
Video: Top 5 Best FREE ANTIVIRUS Software (2020/2021) 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om het beste te kiezen uit alle verschillende antivirusprogramma's. Sommige antivirusprogramma's zijn betaald, andere zijn gratis. Sommige laten minder virussen door, andere bevatten extra functionaliteit.

Welk antivirusprogramma is het beste?
Welk antivirusprogramma is het beste?

Er zijn veel gratis en betaalde antivirusprogramma's. Onder hen zijn Kaspersky Anti-Virus, ESET NOD 32 en Avira AntiVir traditioneel zeer populair.

Kaspersky Anti-Virus

Deze antivirus is de trots van Russische programmeurs. Kaspersky Lab heeft er vele onderscheidingen voor ontvangen, waaronder. meer dan vijftig onderscheidingen van het Britse tijdschrift Virus Bulletin en een tiental onderscheidingen van het Russische portaal AntiMalware.

Kaspersky Anti-Virus wordt betaald. Hiermee kunt u uw computer betrouwbaar beschermen tegen Trojaanse paarden, wormen en andere virussen, en u behoeden voor vervelende advertenties en geïnfecteerde e-mails. Kaspersky Anti-Virus is onder andere in staat om de functies van een firewall uit te voeren, kwaadaardige koppelingen te controleren en mogelijke kwetsbaarheden in het besturingssysteem te vinden.

Kaspersky Lab brengt ook een gratis antivirusprogramma uit, genaamd Kaspersky Virus Removal Tool.

Een van de nadelen van Kaspersky Anti-Virus is het vermelden waard een groot aantal valse positieven en hoge vereisten voor computerbronnen. Het komt voor dat op zwakke computers de antivirus de processor bijna volledig laadt. Gebruikers van deze antivirus hebben ook klachten over de opdringerigheid ervan.

ESET NOD 32

Antivirus ESET NOD 32 wordt geproduceerd door een programmeurbedrijf uit Slowakije. Deze antivirus is een van de meest gerespecteerde honderdjarigen op de markt voor antivirussoftware. De eerste versie van ESET NOD 32 verscheen in 1987.

NOD 32 beschermt uw computer in realtime tegen virussen. Het kan het besturingssysteem beschermen tegen wormen, Trojaanse paarden, spyware en adware. Deze antivirus analyseert de acties van programma's die op de computer draaien en kan, met behulp van heuristieken, virussen identificeren die nog niet zijn opgenomen in de antivirusdatabases.

ESET NOD 32 is in staat om het internetverkeer te monitoren en brieven te controleren die per e-mail zijn ontvangen.

Avira AntiVirus

Avira antivirus wordt geproduceerd door het Duitse bedrijf Avira GmbH. Het bedrijf biedt gebruikers zowel betaalde als gratis versies van het programma. Avira Free Antivirus is gratis voor persoonlijk gebruik en beschermt uw computer tegen een breed scala aan malware, van wormen tot ongewenste adware. Avira Free Antivirus werkt in resident-modus en kan automatisch antivirusdatabases bijwerken. Volgens onafhankelijke testresultaten behoren de antivirusproducten van Avira GmbH consequent tot de top drie van meest betrouwbare antivirusprogramma's.

Aanbevolen: