Flash-animatie Opslaan

Inhoudsopgave:

Flash-animatie Opslaan
Flash-animatie Opslaan

Video: Flash-animatie Opslaan

Video: Flash-animatie Opslaan
Video: КАК НАЧАТЬ ДЕЛАТЬ МУЛЬТИКИ? (работа в программе adobe flash pro cc) 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd worden vooral ansichtkaarten die op internet te vinden zijn gemaakt op basis van flash-animatietechnologie. Dergelijke ansichtkaarten kunnen in de regel naar een e-mailadres worden verzonden, maar het is niet mogelijk om ze op te slaan. Maar de mensheid staat niet stil, vandaag zijn er programma's die je kunnen plezieren met de mogelijkheid om flash-animaties op te slaan.

Flash-animatie opslaan
Flash-animatie opslaan

Noodzakelijk

Flash Saver-software, Flash Catcher

instructies:

Stap 1

De essentie van het programma is om constant referenties te kopiëren naar flash-objecten die in het geheugen blijven. Het programma is standaard ingebed in de werkbalk van elke browser, indien mogelijk. Maar het programma werkt met flash-objecten zonder integratie in de browser, Flash Saver laat het programmapictogram in de lade (het paneel waarin de klok zich bevindt). U kunt het programma oproepen door op het systeemvakpictogram te klikken of door op de sneltoets F7 te drukken.

Stap 2

Dit programma is niet gratis, daarom kun je slechts 30 downloads van flash-video's maken. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u het registreren of de demomodus gebruiken. Open de browser met de flash-inhoud die je leuk vindt en kopieer de paginalink uit de adresbalk van de browser. Plak de link naar de pagina in Flash Saver en klik op de knop Start.

Stap 3

In hetzelfde venster verschijnt een lijst met bestandsnamen die, volgens de geselecteerde criteria, bij de animatie passen. Elk bestand kan worden bekeken en vervolgens worden gedownload door op de knop Downloaden te klikken. In de instellingen kunt u de map specificeren waarin het programma bestanden zal opslaan, evenals het filter van flash-objecten.

Stap 4

U kunt ook Flash Catcher gebruiken. Het is een soortgelijk programma met een vergelijkbare set functies die gericht zijn op het opslaan van flash-animaties. Een opmerkelijk verschil is de integratie in slechts één browser - Internet Explorer. Dit programma heeft ook een intelligente zoekmodus voor links naar animatie (wanneer je de muis over een Flash-object beweegt, verschijnen er bedieningsknoppen boven de afbeelding).

Stap 5

Het programma wordt opgeroepen via de Flash Catcher-knop op de browserwerkbalk of door op het gelijknamige contextmenu-item te klikken. De afbeelding kan ook op de harde schijf worden opgeslagen met behulp van de bedieningsknoppen die boven het flash-object verschijnen:

- sparen;

- programma-instellingen;

- bel de hulp voor het werken met het programma.

Aanbevolen: