Flash-games Opslaan

Inhoudsopgave:

Flash-games Opslaan
Flash-games Opslaan

Video: Flash-games Opslaan

Video: Flash-games Opslaan
Video: RIP Adobe Flash - Here's How You Can Still Play Flash Games 2024, Mei
Anonim

Flash-spellen - van eenvoudige toepassingen voor kinderen tot roulettes op online casinosites - zijn bestanden in FLV- of SWF-formaat die kunnen worden gespeeld zonder extra software te downloaden. Bijna elke flashgame op internet kan op een computer worden opgeslagen en vervolgens offline worden gespeeld.

Flash-games opslaan
Flash-games opslaan

instructies:

Stap 1

Om de flashgame via Firefox op uw computer op te slaan, start u de browser. Ga dan naar de pagina met het spel dat je wilt downloaden. Klik met de rechtermuisknop op een gebied zonder tekst op een webpagina en selecteer vervolgens Pagina-info weergeven in het menu dat verschijnt. U kunt ook klikken op "Extra - Pagina-informatie" in de bovenste balk van de browser.

Stap 2

Wacht tot het venster Pagina-informatie verschijnt en klik vervolgens op het tabblad Media. Er wordt een lijst weergegeven met mediabestanden die beschikbaar zijn op de webpagina. Blader door deze lijst en zoek het bestand met de extensie.flv of.swf. Dit is het spelbestand (als er geen andere flashspellen op de pagina staan).

Stap 3

Selecteer dit bestand en klik vervolgens op de knop Opslaan als onder aan het venster. Voer de bestandsnaam in en blader vervolgens naar de map op je computer waar je het spelbestand wilt opslaan. Klik op de knop Opslaan. Wacht terwijl Firefox het spelbestand downloadt en opslaat in de geselecteerde map.

Stap 4

Om een flashgame via Internet Explorer op een computer op te slaan, start u de browser en gaat u naar de webpagina met de game. Klik op de link Extra in het menu. Wanneer het vervolgkeuzemenu verschijnt, selecteert u de optie Internetopties.

Stap 5

Klik op het tabblad Algemeen en klik vervolgens op de knop Instellingen. Selecteer vervolgens Bestanden weergeven om een lijst met tijdelijke internetbestanden op uw computer te bekijken. Blader door de lijst totdat u een.flv- of.swf-bestand vindt. Klik met de rechtermuisknop op dit bestand en selecteer de optie Kopiëren.

Stap 6

Klik op de Start-knop en vervolgens op Deze computer. Navigeer naar de map op je computer waar je het flashgame-bestand wilt opslaan. Klik met de rechtermuisknop in het mapvenster en selecteer de optie Plakken. Wacht tot de browser het flashgame-bestand op je computer heeft opgeslagen.

Aanbevolen: