Een Bestand Inkorten

Inhoudsopgave:

Een Bestand Inkorten
Een Bestand Inkorten

Video: Een Bestand Inkorten

Video: Een Bestand Inkorten
Video: rok inkorten 2024, Mei
Anonim

Het is leuk als je de mogelijkheid hebt om je vrienden te amuseren met een nieuwe beltoon op je telefoon. Toegegeven, hiervoor moet je het muziekbestand bijsnijden, wat echter geen moeilijke taak is. U kunt de geluidseditor van Adobe Audition gebruiken om audiobestanden te bewerken.

Een bestand inkorten
Een bestand inkorten

Noodzakelijk

  • - Adobe Audition-programma;
  • - het audiobestand dat moet worden bijgesneden.

instructies:

Stap 1

Open het audiobestand in Adobe Audition in de bewerkingsmodus. Selecteer hiervoor het menu Bestand, het item Openen. Voor gemak en snelheid kunt u de sneltoetsen Ctrl + O gebruiken. Selecteer in het menu Werkruimte de optie Weergavestandaard bewerken.

Stap 2

Bepaal waar het gedeelte van het bestand dat u wilt opslaan zich bevindt. Druk op de "Space"-knop om het afspelen van het bestand te starten vanaf de huidige cursorpositie.

Stap 3

Plaats de cursor aan het begin van het fragment dat u als apart bestand wilt opslaan en klik met de linkermuisknop. Selecteer het volledige fragment dat je nodig hebt terwijl je de linkermuisknop ingedrukt houdt.

Stap 4

Selecteer het menu Bewerken, Kopiëren naar Nieuw. Er verschijnt een nieuw bestand in het palet Bestand, dat standaard aan de linkerkant van het programmavenster staat. Luister naar het gekopieerde fragment. Als blijkt dat je meer hebt gekopieerd dan nodig is, selecteer dan het overbodige deel van het audiobestand en druk op de Delete-toets.

Stap 5

Sla het bijgesneden bestand op. Kies in het menu Bestand de optie Opslaan. U kunt de toetsen Ctrl + S gebruiken.

Aanbevolen: