Het Formaat Van Afbeeldingen Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Afbeeldingen Wijzigen
Het Formaat Van Afbeeldingen Wijzigen

Video: Het Formaat Van Afbeeldingen Wijzigen

Video: Het Formaat Van Afbeeldingen Wijzigen
Video: Afbeelding aanpassen, formaat wijzigen met MS Image manager 2024, Mei
Anonim

Internetgebruikers moeten vaak het formaat van foto's en tekeningen wijzigen. Een te groot formaat van afbeeldingen is niet geschikt om ze naar het netwerk te uploaden, het zal de laadtijd verlengen en het zal te veel bronnen en verkeer in beslag nemen. Hoe kunt u snel en efficiënt de grootte van afbeeldingen, foto's en andere afbeeldingen verkleinen zonder kwaliteitsverlies? Je werk kan enorm worden vergemakkelijkt door een gratis programma genaamd Fotosizer, dat heel gemakkelijk te gebruiken en behoorlijk functioneel is.

Het formaat van afbeeldingen wijzigen
Het formaat van afbeeldingen wijzigen

Noodzakelijk

Fotosizer

instructies:

Stap 1

Je werk kan enorm worden vergemakkelijkt door een gratis programma genaamd Fotosizer, dat heel gemakkelijk te gebruiken en behoorlijk functioneel is. Download het programma en installeer het, open vervolgens verschillende foto's die u wilt verkleinen met de opdracht Afbeelding toevoegen.

Stap 2

Als u meerdere foto's tegelijk tot hetzelfde formaat wilt verkleinen, bijvoorbeeld een set foto's van een evenement, klikt u op Map toevoegen. U voegt dus een hele map toe aan het programma waarop de wijzigingen worden toegepast.

Stap 3

Bekijk nu het gedeelte Instellingen. Open het en geef handmatig alle benodigde parameters op voor het wijzigen van de afbeeldingen die u uiteindelijk wilt zien.

Stap 4

Selecteer in het gedeelte Formaat wijzigen de maateenheden (het is beter om pixels te gebruiken) en geef vervolgens de breedte en hoogte op van de afbeelding die u wilt krijgen. Als u uw eigen maten niet wilt opgeven, klikt u op Vooraf ingestelde instellingen en het programma zelf biedt u verschillende opties voor kant-en-klare maten. Er is ook een parameter voor het wijzigen van de kwaliteit - u kunt het kwaliteitspercentage specificeren dat de voltooide afbeeldingen zullen hebben.

Stap 5

Selecteer vervolgens in de instellingen de map waar de voltooide bestanden worden opgeslagen en geef ook aan in welk formaat u ze wilt opslaan. Meestal is dit hetzelfde formaat en hoeft u niets op te geven; maar als u het formaat van uw foto's wilt wijzigen, vink dan dit vakje aan zoals verwacht.

Het installatieproces duurt niet meer dan vijf minuten, u hoeft alleen maar op de startknop te drukken en een heel pakket afgewerkte verkleinde foto's te krijgen.

Aanbevolen: