Boeken Downloaden Naar IPad

Inhoudsopgave:

Boeken Downloaden Naar IPad
Boeken Downloaden Naar IPad

Video: Boeken Downloaden Naar IPad

Video: Boeken Downloaden Naar IPad
Video: How To Import Books and PDF's to iBooks on iPad 2024, Mei
Anonim

Sinds de introductie van de eerste versies van de iPad is het ontwerp aanzienlijk veranderd. De functionaliteit is zo uitgebreid dat u nu hele boeken op uw tablet kunt laden om ze later te lezen.

Boeken downloaden naar iPad
Boeken downloaden naar iPad

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Wordpod-hulpprogramma;
  • - programma's archiveren

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma Wordpod, het maakt een boekbestand van platte tekst. Dit bestand wordt gelezen met behulp van de systeemtools van uw speler. U kunt het hulpprogramma downloaden via de link: https://wordpod.sourceforge.net/download of door de bijbehorende zoekopdracht op internet in te voeren. Dit programma wordt meestal gratis aangeboden.

Stap 2

Open het tekstbestand dat u nodig hebt met de MS Word-editor. Sla het document op in Wordpod - formaat door op het bovenste menu "Bestand" te klikken en "Opslaan als" te selecteren. Voor een snelle opslag typt u eenvoudig de sneltoets Ctrl + S.

Stap 3

Geef in het venster dat verschijnt de map op waarin u het bestand wilt opslaan en het bestandstype: "Platte tekst". Om een alternatieve codering te selecteren, klikt u op de knop "Overige" en vinkt u UTF-8 aan. Klik vervolgens op de knop "Opslaan".

Stap 4

Nadat u Wordpod op uw computer hebt geïnstalleerd, opent u het tekstbestand dat erin is geconverteerd door MS Word. Ga in het hoofdvenster van dit programma naar het tabblad Importeren en selecteer de opdracht Kies. Markeer in het geopende venster het nieuw gemaakte bestand en klik vervolgens op de knop Importeren.

Stap 5

Ga naar het tabblad Bibliotheek om de tekst van het boek te bekijken. Evalueer hoe het programma de tekst in hoofdstukken heeft verdeeld. Gebruik standaard de knop Kopiëren naar iPad op het tabblad iPad om op te slaan. Maar, zoals de praktijk laat zien, is de meest betrouwbare manier van opslaan het archiveren van boekbestanden en het vervolgens uitpakken op de interne schijf van de speler. Klik op de knop Opslaan als zip en geef de map op waarin het gearchiveerde boek wordt opgeslagen.

Stap 6

Gebruik een archiveringsprogramma zoals WinRar om het boekbestand naar uw iPad te kopiëren. Vergeet niet uw iPad-apparaat aan te zetten. Als je alles goed hebt gedaan, zouden er nieuwe bestanden op je apparaat moeten verschijnen - gedownloade boeken.

Aanbevolen: