Hoe Download Ik Boeken In Het Russisch Naar IPad

Inhoudsopgave:

Hoe Download Ik Boeken In Het Russisch Naar IPad
Hoe Download Ik Boeken In Het Russisch Naar IPad

Video: Hoe Download Ik Boeken In Het Russisch Naar IPad

Video: Hoe Download Ik Boeken In Het Russisch Naar IPad
Video: 100 gratis boeken voor je iPad in deze periode (ThuisBieb) 2024, Mei
Anonim

Een van de grootste troeven van de iPad is de mogelijkheid om boeken te lezen. Zelfs Steve Jobs merkte bij de allereerste presentatie van het apparaat het gemak op van het lezen van boeken op deze tablet. Miljoenen gebruikers hebben al de voordelen van dergelijk lezen op prijs gesteld. Velen van hen zijn het bestaan van papieren boeken praktisch vergeten. Een boek uploaden naar iPad is eenvoudig.

Boeken lezen op iPad is een plezier
Boeken lezen op iPad is een plezier

Boekformaten voor iPad

Het downloaden van boeken in het Russisch is niet anders dan het downloaden in een andere taal. We raden aan om de iBooks-app te gebruiken om boeken op je iPad te lezen. Dit is een native applicatie van Apple, die speciaal is gemaakt voor het lezen van boeken op Apple-apparaten. Degenen die de applicatie minstens één keer hebben gebruikt, zullen deze waarschijnlijk niet voor iets willen inruilen.

Ondanks al zijn voordelen heeft iBooks een nadeel. Het leest alleen epub- en pdf-indelingen (iBooks 2.0 en hoger ondersteunt iBooks-indeling).

Natuurlijk zijn er veel andere lees-apps die ook andere formaten openen. Maar als u alleen iBooks wilt gebruiken, kunt u speciale programma's gebruiken die een boek van elk formaat in een paar minuten naar epub converteren (bijvoorbeeld het programma (Caliber). En dan kunt u genieten van een aangename achtergrond, pagina's omslaan, bladwijzers, handig zoeken en andere geneugten van iBooks.

Boeken downloaden naar iPad vanaf de computer

Je hebt dus een boek op je computer in het gewenste formaat, maar hoe download je het naar je tablet? De gemakkelijkste manier is via iTunes. U moet de nieuwste versie van dit programma downloaden van de Apple-website en installeren. Na de installatie moet je het programma starten en je iPad via een kabel met je computer verbinden.

Wanneer het apparaat door de computer wordt gedetecteerd, beginnen de synchronisatie en back-up. Dit kan lang duren. Na het voltooien van deze procedures is de iPad volledig gesynchroniseerd. Het blijft alleen om het gedeelte "Boeken" te openen en uw bestanden daarheen over te brengen. Klik nu op de synchronisatieknop, waarna je de tablet uit kunt zetten, de applicatie kunt openen en lekker kunt lezen.

Je kunt zonder kabel of aytyuns. De eenvoudigste manier is om het bestand naar uzelf te e-mailen. Om dit te doen, moet u vanaf de tablet naar de e-mail gaan, vervolgens het bestand openen en het item "Openen in iBooks" selecteren. Alles! Uw boek wordt in de applicatie geladen en daar onmiddellijk geopend.

Mail kan worden vervangen door een bestandsopslag die toegankelijk is vanaf zowel een computer als een tablet. Bijvoorbeeld Yandex. Disk. Je kunt daar eenvoudig een boek uploaden vanaf een computer en het vervolgens openen vanaf een tablet. Dan is de procedure hetzelfde - "Openen in iBooks".

Boeken downloaden naar iPad vanuit de App Store en andere sites

Boeken kunnen rechtstreeks in de Apple Store worden gedownload. Open hiervoor iBooks en selecteer "Opslaan". Je wordt naar de Apple Library gebracht, waar een grote verscheidenheid aan boeken beschikbaar is - zowel voor geld als gratis. Toegegeven, er zijn maar heel weinig boeken in het Russisch.

U kunt zonder een app store en een computer. Vindt u een site waar boeken direct in het gewenste formaat worden opgemaakt en niet gearchiveerd, dan hoeft u alleen maar op de downloadknop te klikken. Een bestand met een boek wordt op een aparte pagina geopend en dan volgt alles het oude schema - "Openen in iBooks".

Aanbevolen: