Een Download Correct Annuleren Cancel

Inhoudsopgave:

Een Download Correct Annuleren Cancel
Een Download Correct Annuleren Cancel

Video: Een Download Correct Annuleren Cancel

Video: Een Download Correct Annuleren Cancel
Video: How To - Delete a Download 2024, Mei
Anonim

Bij het werken op internet moet de gebruiker vaak de bestanden downloaden die hij nodig heeft, terwijl sommige downloads moeten worden geweigerd - bijvoorbeeld als de download te traag is. Soms begint bij het overschakelen naar een pagina een grote hoeveelheid inhoud die voor de gebruiker onbegrijpelijk is, te laden. In deze en enkele andere gevallen kan het zijn dat de gebruiker het downloaden onmiddellijk moet stoppen.

Hoe te stoppen met downloaden
Hoe te stoppen met downloaden

instructies:

Stap 1

Als de pagina tijdens het werken op internet lange tijd niet wordt geopend, terwijl de netwerkindicator in de lade een actieve download van gegevens aangeeft, kan het proces van het ontvangen van informatie worden gestopt door op het kruisvormige pictogram in de browser te klikken ("Hou op"). Deze optie is beschikbaar in alle meest gebruikte browsers. Als het in een bepaalde situatie niet mogelijk is om de download te stoppen, sluit dan gewoon de pagina die wordt geopend.

Stap 2

Het gebeurt dat nadat de pagina is gesloten, de indicator in de lade de voortzetting van de download aangeeft. Schakel in dit geval de offline modus in uw browser in, dit helpt meestal om eventuele verbindingen te verbreken. Daarna kunt u de tijd nemen om de situatie te achterhalen - bekijk bijvoorbeeld de lijst met processen en netwerkverbindingen. Sluit als laatste redmiddel gewoon uw browser. Onthoud dat gebeurtenissen die u niet begrijpt en die op uw computer plaatsvinden, erop kunnen wijzen dat deze is geïnfecteerd door Trojaanse paarden. Daarom moet elke verdachte netwerkactiviteit worden onderdrukt.

Stap 3

Gebruik de toetsencombinatie alt="Image" + F4 om de browser te dwingen te sluiten. Het helpt meestal zelfs in een situatie waarin de browser vastloopt en niet meer reageert op gebruikersacties, terwijl bepaalde informatie actief wordt gedownload. Een bevroren browser kan ook worden gesloten via Taakbeheer door op Ctrl + alt="Image" + Del te drukken.

Stap 4

Vaak moet u een reeds lopende download stoppen, bijvoorbeeld als de verbinding te traag is. In de Opera-browser, wanneer het downloaden van het bestand begint, wordt de downloadpagina automatisch geopend. Zodra het gewenste bestand is gemarkeerd, kunt u het downloaden pauzeren of annuleren.

Stap 5

Klik in de Mozilla Firefox-browser in het geopende downloadvenster met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en selecteer het item "Annuleren" in het contextmenu.

Stap 6

Als u Google Chrome gebruikt, verschijnt er een regel met de naam van het gedownloade bestand onder aan het venster nadat het downloaden is gestart. Om het downloaden te annuleren, klikt u op de pijl naast de bestandsnaam en selecteert u "Annuleren" in het menu dat wordt geopend.

Stap 7

Om de download voor IE 9-gebruikers te annuleren, klikt u op de knop "Service" (in de vorm van een versnelling) en selecteert u het item "Downloads bekijken". Daarna blijft het om het gewenste bestand te selecteren en op de knop "Deze download uit de lijst verwijderen" te klikken.

Aanbevolen: