Een Download Annuleren

Inhoudsopgave:

Een Download Annuleren
Een Download Annuleren

Video: Een Download Annuleren

Video: Een Download Annuleren
Video: Как скачать steam стим на компьютер 2024, Mei
Anonim

Het internet biedt geweldige mogelijkheden voor liefhebbers van muziek, films, tekenfilms en verschillende games. Dit alles kan worden gedownload om op elk moment de film die je leuk vindt te bekijken, een spannend spel te spelen. Bij het schrijven van een scriptie of scriptie kun je veel nuttige informatie downloaden. Maar je weet maar nooit wat nog meer!

Een download annuleren
Een download annuleren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Masterprogramma downloaden;
  • - browser;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Bij het downloaden van bijvoorbeeld een game realiseert iemand zich op een gegeven moment dat deze game niet interessant voor hem is, of dat hij de film beter met vrienden in de bioscoop kan kijken. Hoe kan ik een download annuleren als het proces al aan de gang is? In de Google Chrome-browser kunt u, net als in elke andere, op de knop "Annuleren" klikken. Het systeem zal u vragen of u de download echt wilt afbreken. Klik op "Ja" of "Ok". Het downloaden van het bestand stopt.

Stap 2

Maar er is ook een andere situatie. Het downloaden van bestanden is gestopt. Je gaat weer online en merkt dat het bestand dat je niet nodig hebt blijft downloaden. Hoe verder te gaan? In dit geval moet u de "Downloadwachtrij" wissen.

Stap 3

Ga naar het menu "Overdracht" of "Downloads". Selecteer Downloadwachtrij. Zoek in de meegeleverde lijst het bestand waarvan u het downloaden wilt annuleren. Klik erop met de rechtermuisknop. Klik in het menu dat wordt geopend op "Verwijderen". De downloadwachtrij is gewist en het bestand wordt niet meer gedownload.

Stap 4

Als, om wat voor reden dan ook, een deel van het bestand toch op uw computer is geïnstalleerd, verwijder het dan via de optie "Programma's verwijderen". Ga hiervoor naar het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm". Ga in het geopende venster naar de optie "Programma's verwijderen". U ziet een lijst met alle programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Selecteer degene die u wilt verwijderen, klik op de juiste opdracht. Het extra bestand wordt verwijderd.

Stap 5

Gebruik het programma Download Master om bestanden van internet te downloaden. Het programma is volledig gratis, het is een universele "bestandsdownloader". Je kunt het downloaden van de officiële website westbyte.com/dm. Download het hulpprogramma naar uw computer. Selecteer vervolgens het type snelheid. Er verschijnt een groot venster, verdeeld in lijnen, zoals in een tabel.

Stap 6

Om te beginnen met downloaden, klikt u in de browser op de link met de rechtermuisknop en selecteert u het item "Linkadres kopiëren". Dan zal het programma het adres automatisch onderscheppen en integreren in het lopende proces. Klik op de knop "Download starten". Tijdens het downloadproces kunt u "de download stoppen", "pauzeren", "verwijderen".

Aanbevolen: