Hoe Kladr . Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Kladr . Te Downloaden
Hoe Kladr . Te Downloaden

Video: Hoe Kladr . Te Downloaden

Video: Hoe Kladr . Te Downloaden
Video: Hoe speel JIJ Fortnite op Jouw Chromebook , Zonder iets te downloaden @Henrigames legt uit! 2024, Mei
Anonim

Kladr is een classificatie van adressen in Rusland, in werking getreden op 1 december 2005, in opdracht van de Federale Belastingdienst van Rusland, nr. SAE-3-13/594. Het is gemaakt voor de verdeling van gebieden tussen belastinginspecties en voor het automatisch verzenden van brieven.

Hoe kladr. te downloaden
Hoe kladr. te downloaden

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - 1C programma.

instructies:

Stap 1

Download de classifier om de KLADR in het 1C Enterprise 8-programma te laden, ga hiervoor naar de website van de FSUE GNIVTs MNS of Russia via de link https://www.consultant1c.ru/wp-content/uploads/2010/02/KLADR.zip. Gebruik ook de ITS-schijf om KLADR te downloaden en te installeren. Maak vervolgens een map op de D-schijf op uw computer met de naam "KLADR", pak de volledige inhoud van het archief uit in deze map. Start vervolgens het programma 1C: Accounting 8 vanuit het hoofdmenu ("Start" - "Programma's"), ga naar het menu "Bewerkingen" en open vervolgens de lijst "Informatieregisters". Selecteer in de geopende lijst het item "Adresclassificatie", klik op de knop "OK". Het laadvenster van de classificatie wordt geopend

Stap 2

Klik op de knop "Laad classifier", ga naar de download. Vul het uploadformulier in en geef de paden aan naar de classificatiebestanden op uw computer. Specificeer in het veld "Adresclassificatie" het bestand KLADR. DBF, selecteer in het veld "Straatclassificatie" het bestand met de naam STREET. DBF. Geef in het veld "House classifier" het pad naar het DOMA. DBF-bestand op, in het veld "Abbreviation classifier" selecteert u het SOCRBASE. DBF-bestand op uw computer. Selecteer vervolgens de regio's die u nodig hebt in de lijst.

Stap 3

Selecteer de regio die u nodig heeft in het linkerdeel van het venster (bijvoorbeeld regio Moskou), klik op de pijl, daarna verschijnt het geselecteerde veld in het rechterdeel van het venster. Klik op de knop "Download" om de KLADR te verbinden met het programma "1C". Wacht tot het downloaden van KLADR is voltooid, klik op de knop "OK".

Stap 4

Download KLADR via de link in de eerste stap. Om KLADR in het 1C Enterprise 7.7-programma te installeren, pakt u de bestanden uit dit archief uit in de map 1C infobase, de naam van deze map is ExtDB. Voer uitsluitend het programma 1C Enterprise 7.7 uit en wacht tot het opnieuw indexeren van de KLADR-database is voltooid.

Aanbevolen: