Hoe Een Kalender In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kalender In Te Stellen
Hoe Een Kalender In Te Stellen

Video: Hoe Een Kalender In Te Stellen

Video: Hoe Een Kalender In Te Stellen
Video: Dela kalender 2024, Mei
Anonim

De kalendertoepassing is aanwezig op bijna alle moderne computers en mobiele telefoons. Indien gewenst kan de gebruiker deze zo configureren dat hij bijvoorbeeld herinneringen ontvangt van aankomende evenementen.

Hoe een kalender in te stellen
Hoe een kalender in te stellen

instructies:

Stap 1

Ga naar de agenda-app vanuit het hoofdmenu van je telefoon. Bestudeer de interface van het programma en kijk welke functies het heeft. Gewoonlijk moet er in het hoofdmenu van de applicatie een item "Opties" zijn, door erop te klikken, gaat u naar de instellingen van de kalender. Hier kunt u de huidige datum en tijd instellen of hun automatische installatie configureren door periodiek te controleren met een speciale server op internet.

Stap 2

Klik in de kalender zelf op de gewenste datum. Geavanceerde telefoonmodellen bieden de mogelijkheid om een dagboek bij te houden met aankomende evenementen in de kalender. U ziet een lijst voor u, waarvan elke regel overeenkomt met een bepaald tijdstip van de dag. Door op de regels te klikken, kunt u ze vullen met gebeurtenissen en passende aantekeningen maken. Hier kun je ook meldingen over aankomende evenementen instellen: op het afgesproken tijdstip piept de telefoon en herinnert je aan je bedrijf, zodat je niets belangrijks hoeft te missen.

Stap 3

Gebruik agenda-apps van derden als u niet tevreden bent met de standaard. Op Android-telefoons kunt u bijvoorbeeld de Bird Bar Notifications Tool downloaden en op Symbian - RemindMe. Dankzij deze hulpprogramma's kunt u gemakkelijk aankomende evenementen in de agenda configureren, evenals herinneringen erover die op het hoofdscherm van uw telefoon worden weergegeven.

Stap 4

Stel uw agenda in op uw computer. In het Windows-besturingssysteem wordt de overgang ernaar uitgevoerd door te dubbelklikken op de klok in de rechterbenedenhoek van het scherm. Standaard kun je alleen de datum en tijd instellen, maar als je extra functionaliteit nodig hebt in de vorm van een dagboek, probeer dan een van de beschikbare betaalde of gratis applicaties op internet te downloaden.

Aanbevolen: