Buik Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Buik Verwijderen In Photoshop
Buik Verwijderen In Photoshop

Video: Buik Verwijderen In Photoshop

Video: Buik Verwijderen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

In onze tijd van totale oplegging van stereotypen, ervaart een persoon zo nu en dan ontevredenheid en teleurstelling over wat niet in het kader van modetrends wordt geperst. Mensen "in het lichaam" geloven dat ze er verkeerd en onaantrekkelijk uitzien, en proberen natuurlijk hun uiterlijk te standaardiseren, althans op foto's.

Buik verwijderen in Photoshop
Buik verwijderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Net zoals de operatie van een plastisch chirurg veel geld kost en echte professionals op één hand te tellen zijn, zo zijn de diensten van een retoucheermeester die uw foto op magische wijze kan wijzigen veel waard, zo hebben specialisten zich al vele jaren de juiste vaardigheden eigen gemaakt. jaar, hun hand vullen. Er is geen magische knop "Maak me mooi" in een grafisch programma. Dit is het werk van mensenhanden. Van geen enkele foto kan "snoep" worden gemaakt.

Upload een foto. Een afbeelding waarbij de menselijke figuur zich op een vlakke achtergrond bevindt die geen complexe details draagt, is het meest geschikt, omdat wanneer de vormen afnemen, op hun plaats iets zichtbaar moet zijn dat 'achter hen verborgen was'. Deze plaatsen van het beeld zullen opnieuw moeten worden gemaakt, dat wil zeggen, tekenen en voltooien. Het zou goed zijn als het alleen de lucht of het zeeoppervlak was, die gemakkelijk kunnen worden weergegeven of vanuit een ander deel van de foto kunnen worden overgebracht.

Gebruik de Lasso-tool om de contouren van de plaats die we zullen wijzigen zorgvuldig te schetsen. Hoe zorgvuldiger je dit doet, hoe natuurlijker het resultaat eruit zal zien - we hebben de kijker nodig om te geloven dat de vormen in werkelijkheid zijn. Nadat je het stuk hebt geselecteerd dat je nodig hebt voor je werk, kopieer je het naar een nieuwe laag via het menu Laag> Nieuw> Laag via Kopiëren.

Stap 2

Pas de transformatie Uitvloeien toe op het geselecteerde fragment. Buig en rek de afbeelding uit, zodat deze de gewenste vorm krijgt. Het wordt aanbevolen om een grote borstel te gebruiken, zodat de rand van het getransformeerde stuk er niet "gerimpeld" en "geplukt" uitziet, terwijl u probeert ervoor te zorgen dat de rest van de randen van de omtrek op hun plaats blijven, anders vallen ze niet samen met de originele menselijke figuur.

Overdrijf het niet, het menselijk lichaam is geen plasticine, alle rondingen moeten er natuurlijk uitzien. Maar de buitensporige mechanische conformiteit met het 'buitenaardse' patroon is meestal onaantrekkelijk en de valsheid begint op de foto te voelen.

Stap 3

De nieuwe vormen zijn goed. Maar we zien dat van onder de resulterende schoonheid "de overblijfselen van de vroegere luxe" tevoorschijn komen. Ga naar de onderste laag en gebruik het gereedschap Stempel om de achtergrond van de aangrenzende plaatsen van de afbeelding te kopiëren, wat het hier ook mag zijn. Dit is ook geen gemakkelijke klus, het vereist doorzettingsvermogen en artistieke smaak.

De achtergrond is erop geschilderd. Zet alle lagen aan en bewonder het resultaat.

Stap 4

Na bewondering kunt u de afbeelding samenvoegen tot een enkele laag met de opdracht Laag> Afbeelding afvlakken en de afbeelding opslaan.

Aanbevolen: