Hoe Maak Je Russisch In De Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Russisch In De Opera
Hoe Maak Je Russisch In De Opera

Video: Hoe Maak Je Russisch In De Opera

Video: Hoe Maak Je Russisch In De Opera
Video: Wat moet je met opera? 2024, Mei
Anonim

Een browser kan worden vergeleken met een "besturingssysteem" voor het werken op internet, en het is niet verwonderlijk dat gebruikers speciale aandacht besteden aan de selectie en gedetailleerde configuratie van dit soort programma's op hun pc. Het installatieproces eindigt echter soms voordat het is begonnen, vanwege de onmogelijkheid om de interfacetaal te kiezen, zoals bijvoorbeeld in Opera.

Hoe maak je Russisch in de Opera
Hoe maak je Russisch in de Opera

instructies:

Stap 1

Download een andere build van de browser. Er zijn drie hoofdconfiguratie-opties voor Opera: draagbaar, aangepast en origineel. Als de derde rechtstreeks door ontwikkelaars wordt uitgebracht, worden de eerste twee vaker gemaakt door gewone gebruikers en hebben ze niet noodzakelijkerwijs ondersteuning voor de Russische taal (vanwege interne beperkingen). Daarom is het ten zeerste aan te raden om alleen Opera te installeren die is gedownload van de officiële site.

Stap 2

U kunt de reguliere en internationale versies van de browser downloaden. Ze verschillen van elkaar in taalpakketten: de tweede heeft verschillende ingebouwde talen, de eerste vereist extra downloads.

Stap 3

Start een gedownloade browseroptie. In de linkerbovenhoek ziet u een knop met het label Opera, waarop moet worden geklikt. Er wordt een klein menu geopend.

Stap 4

Selecteer Instellingen, "Instellingen". Binnenin - "Algemene instellingen".

Stap 5

Ga in het venster dat verschijnt naar het tabblad "Basis" en daar - naar het laagste item Taal, "Taal". Afhankelijk van de browserversie kunt u kiezen voor "Russische taal" of "Extra talen downloaden". In beide gevallen klikt u na het selecteren op de knop "Toepassen": de interface zal volledig Russified zijn. Het programma kan echter nog geen Russische handgeschreven invoer herkennen.

Stap 6

Om ervoor te zorgen dat de berichten die aan u zijn ingevoerd automatisch worden gecontroleerd op spelling en niet worden onderstreept met een rode golvende lijn, moet u het juiste pakket installeren. Klik met de rechtermuisknop op een willekeurig invoerveld en selecteer Spellingcontrole. Een extra menu met reeds geïnstalleerde testopties en de regel "Extra talen laden" wordt weergegeven. Het is duidelijk dat als Russisch al is geïnstalleerd, u erop moet klikken: het wordt standaard automatisch geïnstalleerd. Selecteer anders het downloadmenu, zoek daar de Rus-Ru-regel en klik op "Download".

Aanbevolen: