Hoe Een Extensie Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Extensie Te Verwijderen
Hoe Een Extensie Te Verwijderen

Video: Hoe Een Extensie Te Verwijderen

Video: Hoe Een Extensie Te Verwijderen
Video: The Best Way to Remove Hair Extensions | Beauty with Courtney 2024, Mei
Anonim

De bestandsextensie wordt meestal gezien als het formaat. Het bestandsformaat bepaalt hoe het wordt opgeslagen en weergegeven op het scherm of wanneer het wordt afgedrukt. Het bestandsformaat wordt meestal aangegeven in de naam, als een deel gescheiden door een punt.

Hoe een extensie te verwijderen
Hoe een extensie te verwijderen

Noodzakelijk

Vaardigheden in het werken met besturingssystemen van de Windows-familie

instructies:

Stap 1

Laten we eerst een weergave maken van de bestandsextensie, hiervoor opent u een willekeurige map. Selecteer bovenaan het menu "Extra" en vervolgens "Mapopties". Selecteer in het menu dat wordt geopend het tabblad "Bekijken". Selecteer verder in het submenu "Extra parameters" de regel met de naam "Toon bestandsextensies" en plaats daar een vinkje. Sluit alle vensters door op de knop "OK" te klikken. U krijgt nu bestandsextensies weergegeven.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het bestand waarvan u de extensie wilt wijzigen. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Naam wijzigen". Wis nu in de bestandsnaam, na de punt, de bestaande extensie en vervang deze door een andere die u nodig hebt. Druk op Enter. Nu heeft uw bestand de extensie gewijzigd.

Aanbevolen: