Hoe En Waarom Worden Ze Geback-upt?

Inhoudsopgave:

Hoe En Waarom Worden Ze Geback-upt?
Hoe En Waarom Worden Ze Geback-upt?

Video: Hoe En Waarom Worden Ze Geback-upt?

Video: Hoe En Waarom Worden Ze Geback-upt?
Video: Hoe worden gevulde koeken gemaakt? | Doen Ze Dat Zo? | Het Klokhuis 2024, Mei
Anonim

Stel dat u besluit om het besturingssysteem Windows 7 op uw computer te installeren, u installeerde het vanaf een schijf, configureerde het zorgvuldig en voorzag het van alle benodigde software. Nu is het tijd om een back-up van uw systeem te maken. Waarom is dit nodig? Mocht het voorkomen dat uw besturingssysteem uitvalt, dan kunt u deze dankzij de back-up direct herstellen.

Hoe en waarom worden ze geback-upt?
Hoe en waarom worden ze geback-upt?

instructies:

Stap 1

Zoek een geschikt verwisselbaar medium - dit kan een cd of dvd zijn, een USB-stick, enzovoort. Het is vanaf dit medium dat u het systeem herstelt als er iets mee gebeurt.

Stap 2

Klik op "Start" - "Configuratiescherm". Selecteer "Systeem en beveiliging" - "Computergegevens archiveren".

Stap 3

Volg in het geopende venster de link "Back-up configureren". Als u een reactie ontvangt, klikt u op de knop "Ja". Selecteer in het venster Back-upinstellingen waar u de back-up van uw besturingssysteem wilt opslaan. Hiervoor moet u het keuzerondje "Op harde schijf" activeren. Selecteer de harde schijf waar u de gearchiveerde gegevens wilt opslaan.

Stap 4

Klik in hetzelfde venster op de knop "Volgende". Doe hetzelfde in de volgende twee vensters. Klik vervolgens op de knop "Instellingen opslaan en archiveren". Uw besturingssysteem begint nu met het maken van een back-up van gegevens.

Stap 5

Schrijf nu de reddingsschijf op (dit is een kopie van het besturingssysteem van waaruit u Windows zo nodig weer kunt laten werken). Om dit te doen, klikt u na het beëindigen van de archivering op de knop "Ja".

Stap 6

Plaats een lege schijf in het station en klik op de knop "Schijf maken", zo start u het brandproces. Daarna verschijnt een venster met de titel "De systeemherstelschijf gebruiken" op het scherm. Klik in dit venster op "Sluiten" om het programma af te sluiten.

Aanbevolen: