Hoe RAM Op Te Schonen?

Inhoudsopgave:

Hoe RAM Op Te Schonen?
Hoe RAM Op Te Schonen?

Video: Hoe RAM Op Te Schonen?

Video: Hoe RAM Op Te Schonen?
Video: How To Fix High Memory/RAM Usage In Windows 10 2024, Mei
Anonim

RAM is het werkgebied van de pc-processor, een van de belangrijkste elementen van de computer. Wanneer u de computer uitschakelt, wordt het RAM-geheugen automatisch opgeschoond, dus voordat u de computer uitschakelt, moet u de nodige wijzigingen in programma's en gegevens opslaan.

maak het RAM-geheugen schoon
maak het RAM-geheugen schoon

instructies:

Stap 1

Het opruimen van RAM verbetert de prestaties van uw computer. Hiervoor is er in Windows XP standaard een optie om geheugen te wissen. Het is een hulpprogramma, dus het kan gemakkelijk worden gevonden via Start - Alle programma's - Standaard - Hulpprogramma's - Schijfopruiming. Het systeem schat vervolgens de hoeveelheid ruimte die kan worden teruggewonnen op de lokale schijf.

Stap 2

Als u niet een hele map hoeft te verwijderen, klikt u op "Bestanden bekijken" en selecteert u wat u wilt verwijderen.

Stap 3

Als u het geheugen van uw computer "dieper" wilt opschonen, kunt u naar extra opties gaan in het venster "Schijfopruiming". Het is beter om uw browserbestanden hier te verwijderen. U kunt natuurlijk het register opschonen, maar dit is voor professionals.

Stap 4

Als uw computer niet-standaard programma's heeft, is het beter om dit proces eens nader te bekijken. De computer kan onbedoeld onderdelen van dergelijke programma's of allemaal verwijderen.

Stap 5

Naast de standaard schijfopruimingsoptie zijn er veel speciale programma's hiervoor. Beveel RegCleaner, Clean MemXP, Norton WinDoctor (het maakt het register zelf schoon), CCleaner en anderen aan.

Aanbevolen: