Hoe Een Refrein Te Knippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Refrein Te Knippen?
Hoe Een Refrein Te Knippen?

Video: Hoe Een Refrein Te Knippen?

Video: Hoe Een Refrein Te Knippen?
Video: Cutting The Perfect Fringe Using The Twist Bang Cut Technique 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig worden backingtracks, compilaties en fonogrammen voor karaoke actief gebruikt door geluidstechnici en artiesten op het gebied van feesten, concerten en andere sociale evenementen. Weten hoe je het refrein moet verwijderen, kan nodig zijn om een interessante mix of remix te maken. Na geluidsmontage kan het "nieuwe" werk veilig aan het publiek worden gepresenteerd.

Hoe een refrein te knippen?
Hoe een refrein te knippen?

Noodzakelijk

Geluidseditor zoals Nero

instructies:

Stap 1

Start de geluidseditor Nero Wave Editor. Het is opgenomen in de bijlagen bij het meest bekende schijfbrandprogramma Nero. Selecteer in de bovenste menubalk het tabblad Bestand en Openen. Zoek in een nieuw klein venster het gewenste geluidsbestand. Het kan verschillende muziekformaten hebben - wav, mp3, wma, aiff en andere. Importeer het in Nero door op de knop "Openen" te klikken.

Stap 2

Nadat het bestand in de wave-editor is geladen, heeft het de vorm van een audiotrack met golfvorm. Luister aandachtig naar het muzieknummer met behulp van de "Play"-knop ("Play all" - Shift + Space). Zoek het refrein. Selecteer het met de muis. De "Space"-knop op het onderste paneel naast de "Play All"-knop helpt je om de grenzen van het refrein duidelijk in te stellen.

Stap 3

Zoek de opdracht "Knippen" in de bovenste werkbalk. Het komt overeen met de knop met de afbeelding van een schaar. Klik erop. De geluidseditor verwijdert de selectie - het refrein van het nummer. Sla de nieuwe versie van de track op in het menu "Bestand", "Opslaan als".

Aanbevolen: