Uw Computer Stofzuigen

Inhoudsopgave:

Uw Computer Stofzuigen
Uw Computer Stofzuigen

Video: Uw Computer Stofzuigen

Video: Uw Computer Stofzuigen
Video: Digitaal Pc Stofzuigen (ook je pc slaat rotzooi op dus schoonmaken) 2024, Mei
Anonim

Een computer is een apparaat dat continu werkt. Als gevolg hiervan hoopt zich stof op in de computerbehuizing, wat elektrostatische ontlading kan veroorzaken en het apparaat kan verbranden. Bovendien kan het krijgen van stof op de koeler de koeleigenschappen aantasten. Het proces van het schoonmaken van een computer met een stofzuiger is niet al te ingewikkeld, maar het heeft enkele subtiliteiten.

Uw computer stofzuigen
Uw computer stofzuigen

instructies:

Stap 1

Open eerst het deksel van de computerkast. Er zijn twee manieren om uw computer te stofzuigen. De eerste methode is oppervlakkige reiniging. Dit vereist een stofzuiger met een omgekeerde luchtuitlaatmodus. Het is noodzakelijk om een dergelijk proces op het balkon uit te voeren. Het stof in de computerkast kan allergische reacties veroorzaken, daarom wordt het niet aanbevolen om te stofzuigen in een gesloten en ongeventileerde ruimte.

Stap 2

Nadat je de koffer naar het balkon hebt gebracht, zet je de stofzuiger aan. Gebruik de modus die lucht uitblaast en begin met het schoonmaken van de computer. Stel het benodigde vermogen in. Het moet precies zijn wat nodig is om het stof uit te blazen. De computer stofzuigen zonder enig onderdeel van de computer aan te raken. Begin allereerst met het verwijderen van stof uit de koelers. Werk vervolgens van boven naar beneden door de details van de computer.

Stap 3

De tweede methode is om de computer volledig op te schonen. Koppel hiervoor alle onderdelen van de computer los. Begin nu met stofzuigen. Stofzuig de kast apart. Deze methode zal in staat zijn om een meer volledige verwijdering van stof te bieden dan de eerste. Raak de computer niet aan met de vacuümbuis. U kunt een speciaal mondstuk gebruiken dat smaller is dan de buis van de stofzuiger. Het zorgt voor een hogere druk om de computeronderdelen te zuiveren.

Aanbevolen: