Hoe Demo's Te Maken In Cs

Inhoudsopgave:

Hoe Demo's Te Maken In Cs
Hoe Demo's Te Maken In Cs

Video: Hoe Demo's Te Maken In Cs

Video: Hoe Demo's Te Maken In Cs
Video: How To Record Gaming Highlight Clips With Nvidia Experience (Shadowplay) 2024, Mei
Anonim

Veel fans van het Counter-Strike-spel hebben minstens één keer in hun leven de wens om een demo van hun eigen spel of dat van iemand anders op te nemen. Dit is meestal een integraal onderdeel van het proces voor het maken van videoclips.

Hoe maak je demo's in cs
Hoe maak je demo's in cs

Noodzakelijk

bmp naar avi

instructies:

Stap 1

Installeer eerst het Counter-Strike-spel zelf. Zijn aanwezigheid is vereist om de momenten van het spel vast te leggen. Zoek het gewenste bestand met de dem-extensie en kopieer het naar de cstrike-map in de hoofdmap waar je het spel hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Start Counter-Strike, sluit je aan bij de gewenste server en start het spel. Typ de opdracht record nazvanie in de console om te beginnen met het opnemen van een demo. Houd er rekening mee dat de bestandsnaam geen Russische letters mag bevatten. Voer de stopopdracht in om de opname te stoppen. Als u meerdere demo's opneemt, geef dan telkens een nieuwe naam op, omdat anders de oude dem-bestanden worden overschreven.

Stap 3

Om de game-opname te bekijken, open je de console en typ je de opdracht viewdemo nazvanie erin. Druk op Esc om de schuifbalk weer te geven. Kies het juiste moment, open de console en typ het commando startmovie moviename 25, waarbij het getal 25 staat voor het aantal bestanden dat per seconde wordt aangemaakt met de extensie bmp. Voer de stop-opdracht in om te stoppen met het maken van bestanden.

Stap 4

Herhaal de procedure voor het maken van een groep bmp-bestanden meerdere keren, waarbij u voortdurend hun namen (filmnaam) verandert. Installeer nu het bmp naar avi-programma. Het is ontworpen om een avi-bestand te maken van een groep bmp-bestanden. Voer de applicatie uit.

Stap 5

Open het menu Bestand en selecteer Toevoegen. Open de map waarin u de bmp-bestanden hebt opgeslagen. In eerste instantie is dit de cstrike-map van de hoofdmap van het spel. Markeer de vereiste bmp-bestanden en klik op de knop Toevoegen.

Stap 6

Klik nu op de Start-knop om het avi-bestand te maken. Geef het vereiste aantal frames per seconde op. Het wordt aanbevolen om deze gelijk te maken aan de waarde die u hebt opgegeven bij het invoeren van de opdracht startmovie.

Stap 7

Maak meerdere avi-bestanden. Een groot aantal programma's kan worden gebruikt om ze in één bestand te combineren. Als u visuele effecten aan een clip wilt toevoegen, installeer dan Adobe Premier.

Aanbevolen: