Hoe Een Plasma Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Plasma Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Een Plasma Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Plasma Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Plasma Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Video: How to Pack: Plasma TV or Computer Monitor 2024, Mei
Anonim

Als u uw plasma-tv als computermonitor wilt gebruiken, leer dan hoe u beide apparatuur op de juiste manier aansluit en instelt. Onthoud dat deze taak bepaalde accessoires vereist.

Hoe een plasma op een computer aan te sluiten?
Hoe een plasma op een computer aan te sluiten?

Noodzakelijk

DVI-HDMI-kabel

instructies:

Stap 1

Selecteer de connector op de tv waarmee u dit apparaat op de videokaart van de computer wilt aansluiten. Het is natuurlijk beter om digitale datatransmissiekanalen te gebruiken, omdat dit een hoge beeldkwaliteit garandeert. Grafische kaarten voor computers zijn doorgaans uitgerust met een DVI- of HDMI-connector die een digitaal signaal kan verzenden. Zoek de overeenkomstige poort op de tv-behuizing. De DVI-link kan met een speciale kabel op de HDMI-poort worden aangesloten.

Stap 2

Sluit de videokaart aan op de tv. Dit proces kan worden uitgevoerd zonder de bovenstaande apparaten uit te schakelen. Open het menu PDP-instellingen. Ga naar het menu Signaalbron en selecteer de poort waarop je de kabel hebt aangesloten.

Stap 3

Stel nu de grafische kaart van uw computer in. Hiervoor kunt u gebruik maken van de standaardfuncties van het Windows-besturingssysteem. Open het Configuratiescherm en selecteer het menu Vormgeving en persoonlijke instellingen. Zoek het menu "Beeldscherm" en open het item "Verbinden met een extern beeldscherm" in dit menu. Als het beeld van één monitor nog steeds wordt weergegeven aan de bovenkant van het venster dat wordt geopend, klikt u op de knop "Zoeken" en wacht u totdat het systeem de plasma-tv detecteert.

Stap 4

Klik nu op de afbeelding van de monitor of tv en activeer de optie "Maak dit scherm het hoofdscherm". Daarna worden alle actieve applicaties geopend op het geselecteerde scherm. Activeer de functie Dit scherm uitbreiden. Het bureaubladgebied wordt vergroot door het tweede scherm.

Stap 5

Start een willekeurig programma, zoals een videospeler. Verplaats het buiten het hoofdscherm. Stel je tv-scherm in op de juiste resolutie om de zwarte balken aan de boven- en onderkant van het scherm te verwijderen.

Aanbevolen: