Hoe Maak Je Een Bestelformulier Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bestelformulier Aan
Hoe Maak Je Een Bestelformulier Aan

Video: Hoe Maak Je Een Bestelformulier Aan

Video: Hoe Maak Je Een Bestelformulier Aan
Video: Bestelformulier maken met CloudFormz 2024, Mei
Anonim

Om een bestelformulier op de site te maken en in te voegen, moet u over de vaardigheden van een webprogrammeur beschikken. U kunt dit bedrijf ook toevertrouwen aan externe artiesten met deze vaardigheden.

Hoe maak je een bestelformulier aan
Hoe maak je een bestelformulier aan

Noodzakelijk

Kladblok of gewoon notitieblok

instructies:

Stap 1

Download een programma om gemakkelijker met code te werken, bijvoorbeeld een eenvoudige editor Kladblok. Hier kunt u ook de standaard "Notepad" Windows gebruiken, maar dat zal niet erg handig zijn. Maak een nieuw document, voer tags in.

Stap 2

Daartussen plaatst u een starttag met het toegewezen method-attribuut, namelijk "post". Ga vervolgens verder met het toevoegen van een kenmerk dat ervoor zorgt dat de bestelling in de toekomst naar een e-mailadres wordt verzonden. Geef het formulier vervolgens een titel naar keuze.

Stap 3

Maak een tekstvak. Voer hiervoor een tag in en wijs er een teksttype aan toe (type =”tekst”). Wijs in het naamattribuut een naam naar keuze toe die de informatie identificeert die naar u wordt verzonden.

Stap 4

Schrijf na het waardeattribuut een naam die als hint zal dienen voor sitebezoekers bij het invullen van de vragenlijst. Herhaal de handeling om een optieselectieknop toe te voegen tijdens het vullen. Gebruik hiervoor. Vergeet ook de waardeattributen niet.

Stap 5

Voer het element in en schrijf type = "checkbox". Dit is nodig als u gebruikers de mogelijkheid wilt geven om meerdere posities te selecteren. Voeg een verzendknop toe. Dit doe je met de tag, type =”submit”.

Stap 6

Schrijf voor waarde de waarde "Verzenden". Als u een reset moet uitvoeren, maakt u een kopie en stelt u type =”reset” in. Vergeet niet om de waarde op te geven - "Reset". Voer een tag in om het formulier te sluiten en het document te sluiten, waarbij uw wijzigingen worden opgeslagen.

Stap 7

Om geen tijd te verspillen, downloadt u een kant-en-klaar bestelformulier van internet, ze lijken allemaal op elkaar en verschillen slechts in kleine functies. U kunt naar hen linken in speciale gemeenschappen van webontwerpers, in speciale forums, enzovoort.

Aanbevolen: