Hoe U Uw Pc Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Pc Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Pc Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Ontgrendelen
Video: How to Disable Windows 10 Login Password and Lock Screen 2024, April
Anonim

Veel gebruikers hebben hun computers al geïnfecteerd met virusprogramma's die elke systeemactiviteit blokkeren totdat een bepaald bedrag is verzonden naar het telefoonnummer dat in de banner wordt vermeld. Gelukkig zijn er manieren om uw pc te ontgrendelen zonder de oplichters geld te betalen.

Hoe u uw pc kunt ontgrendelen
Hoe u uw pc kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Soms blokkeert het virus de computer niet volledig, waardoor de gebruiker de mogelijkheid heeft om andere programma's uit te voeren. In dit geval, om de pc te ontgrendelen, downloadt u van de respectieve ontwikkelaarssites en voert u de hulpprogramma's uit voor het snel scannen op virussen en het desinfecteren van de computer: Dr. Web CureIt of Kaspersky Virus Removal Tool.

Stap 2

Op dezelfde sites kunt u zoeken naar een geschikte computerontgrendelingscode. Om dit te doen, selecteert u degene die u voor u ziet in de lijst met voorbeelden van blokkerende banners. Hieronder ziet u een lijst met geschikte pc-ontgrendelcodes.

Stap 3

Als u toegang heeft tot een andere computer die niet is geïnfecteerd met virussen, kunt u ook naar de sites van ontwikkelaars van antivirussoftware gaan om LiveCD-assemblage-images te downloaden om het systeem te desinfecteren. Brand ze op schijven, start ze op, stel prioriteit in bij opstarten vanaf cd-rom in het BIOS van de geïnfecteerde computer en scan de harde schijf op virussen.

Stap 4

Een andere manier om uw pc te ontgrendelen is geschikt voor laptops met een systeemherstelfunctie bij het opstarten. Voor stationaire computers is het echter hoogstwaarschijnlijk ook geschikt, maar hiervoor moet u van tevoren de juiste herstelinstellingen maken, schijfruimte toewijzen aan speciale programma's. Veel gebruikers niet. Meestal zijn deze mogelijkheden echter op notebooks geïnstalleerd op het moment van aankoop. Het enige dat u hoeft te doen om uw pc te ontgrendelen, is wanneer u uw laptop opstart, naar het menu "Systeemherstel" gaat door op de bijbehorende opdrachttoets met de letter F te drukken. Geef vervolgens een eerder systeemopslagpunt op en start het herstel.

Stap 5

Nadat u een van de bovenstaande methoden hebt gebruikt en uw pc hebt ontgrendeld, voert u een volledige scan van uw computer uit op virussen. Als geen van de methoden helpt, wacht dan een paar dagen wanneer uw nieuwe virus wordt toegevoegd aan de databases van de scanprogramma's, of, als de computer nodig is voor het werk, formatteert u de schijf en installeert u het systeem opnieuw.

Aanbevolen: