Hoe U Uw Laptop Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Laptop Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Laptop Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Laptop Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Laptop Kunt Ontgrendelen
Video: How to reset password windows 10 If you forget it - Easy 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om de laptop te ontgrendelen, maar de meest effectieve manier is om de programma's BIOS_PW. EXE of HDD_PW. EXE te gebruiken. Ze helpen bij het genereren van een technisch wachtwoord dat vergelijkbaar is met het wachtwoord dat in het BIOS is opgeslagen.

Hoe u uw laptop kunt ontgrendelen
Hoe u uw laptop kunt ontgrendelen

Het is nodig

BIOS_PW. EXE- of HDD_PW. EXE-programma's

instructies:

Stap 1

Ontgrendel het BIOS-wachtwoord door de batterij uit het moederbord te verwijderen of door het slave-wachtwoord opnieuw in te stellen met het hoofdwachtwoord.

Stap 2

Als de bovenstaande actie niet succesvol is, kiest u een technisch wachtwoord - een combinatie van bepaalde letters en cijfers die overeenkomt met de wachtwoordcontrolesom die is opgeslagen in het BIOS. Gebruik hiervoor speciale programma's: BIOS_PW. EXE of HDD_PW. EXE.

Stap 3

Voer de console cmd HDD_PW. EXE in, ga naar de softwaredirectory en voer de gewenste naam, foutcode, nummer "0" in. Wacht tot het gegenereerde wachtwoord wordt weergegeven.

Ga naar BIOS in HDD-beveiliging, voer het gegenereerde wachtwoord in en laat een leeg veld in plaats van het wachtwoord. We voeren vergelijkbare acties uit voor BIOS_PW. EXE.

Stap 4

Er zijn gespecialiseerde softwareproducten voor bepaalde typen laptops. Bijvoorbeeld pwgen-5dec.exe voor Compaq, Fujitsu-Siemens en Hewlett-Packard laptops, pwgen-fsi-hex.exe en pwgen-fsi-5x4dec.exe voor Fujitsu-Siemens, pwgen-samsung.exe voor Samsung.

Aanbevolen: