Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Ontgrendelen In

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Ontgrendelen In
Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Ontgrendelen In

Video: Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Ontgrendelen In

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to hard reset Samsung J5 2017 (SM-J530F) Remove pin/pattern/password lock. 2023, Februari
Anonim

Veel internetgebruikers worden vaak geconfronteerd met de noodzaak om het wachtwoord te ontgrendelen voor toegang tot een dienst. Sommigen, in de overtuiging dat het veel gemakkelijker zal zijn om een ​​nieuw account aan te maken, registreren een nieuw account op de site. Desondanks blijft wachtwoordherstel voor velen een belangrijke taak.

Een wachtwoord ontgrendelen
Een wachtwoord ontgrendelen

Noodzakelijk

Toegangsgegevens account

instructies:

Stap 1

Door een nieuw account op de site aan te maken, hoeft u natuurlijk niet het wachtwoord van uw oude account te herstellen. Maar wat als het verloren account werd geassocieerd met de mensen die u wilde en een belangrijke rol in uw leven speelde? In dit geval moet u een reeks handelingen uitvoeren, waardoor u uw oude wachtwoord kunt ontgrendelen. Er zijn twee manieren waarop u weer toegang kunt krijgen tot uw account.

Stap 2

Situatie één - wachtwoordherstel. Dergelijke situaties komen vrij vaak voor, maar hun oplossing levert meestal geen problemen op voor de gebruiker. U hoeft alleen een speciaal wachtwoordherstelformulier op de site te gebruiken en binnen enkele minuten ontvangt u een nieuwe toegangscode voor uw account. Sommige diensten bieden deze mogelijkheid echter niet - met een reeks foutieve wachtwoordinvoeren wordt uw code door het systeem geblokkeerd (dit kan vaak worden waargenomen bij toegang tot internetbankieren van een bank).

Stap 3

Als uw wachtwoord is geblokkeerd, kunt u deze deblokkeren door rechtstreeks contact op te nemen met de servicebeheerder. Om dit te doen, moet u een gepast beroepschrift sturen naar het e-mailadres van de administratie, waar u het ontstane probleem moet beschrijven. Tijdens de correspondentie met de beheerder moet u een reeks acties uitvoeren waarmee u uw identiteit kunt identificeren en de verbinding met het geblokkeerde account kunt bewijzen. Na identificatie krijgt u een nieuw wachtwoord. U kunt het wachtwoord ook ontgrendelen door het telefoonnummer van de ondersteuningsdienst op de website te gebruiken (deze methode wordt voornamelijk gebruikt bij het ontgrendelen van een wachtwoord voor internetbankieren).

Bel uw klantenservicemedewerker en leg uw probleem uit. Tijdens het gesprek worden bepaalde gegevens van u gevraagd, die mogelijk alleen bekend zijn bij de eigenaar van het account. Eenmaal geïdentificeerd, krijgt u ook een nieuw wachtwoord.

Populair per onderwerp