Het MFP-stuurprogramma Installeren

Inhoudsopgave:

Het MFP-stuurprogramma Installeren
Het MFP-stuurprogramma Installeren

Video: Het MFP-stuurprogramma Installeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to install HP LaserJet Pro MFP M126nw driver Windows 10, 8, 8.1, 7, Vista, XP 2023, Februari
Anonim

Om ervoor te zorgen dat uw multifunctionele apparaat goed werkt, moet u de juiste stuurprogramma's ervoor installeren. U kunt dit zelf doen of speciale hulpprogramma's gebruiken.

Het MFP-stuurprogramma installeren
Het MFP-stuurprogramma installeren

Noodzakelijk

Driver Pack-oplossing

instructies:

Stap 1

Zet uw computer of laptop aan en sluit de MFP hierop aan. Moderne multifunctionele apparaten worden via een USB-poort op een computer aangesloten. Zet de MFP aan. Wacht terwijl het besturingssysteem geschikte bestanden ervoor vindt.

Stap 2

Als dit niet gebeurt, open dan het dvd-station en plaats de schijf die bij de MFP is geleverd erin. Installeer de software die op deze schijf is opgeslagen. Start uw computer opnieuw op en controleer of de MFP werkt.

Stap 3

Als u niet over zo'n schijf beschikt, opent u een internetbrowser en gaat u naar de officiële website van de fabrikant van dit multifunctionele apparaatmodel. Zoek het menu Drivers en open het. Vind de juiste software met behulp van de zoektabel op de website. Download het benodigde programma en installeer het. Als u geen hulpprogramma vindt, maar een pakket bestanden, opent u het menu "Apparaatbeheer".

Stap 4

Zoek de gewenste MFP in de lijst met apparaten en klik met de rechtermuisknop op de naam ervan. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken en selecteer de optie Installeren vanuit een lijst of specifieke locatie. Selecteer de map waarin u de gedownloade bestandsbundel hebt opgeslagen.

Stap 5

Als de bovenstaande methoden niet effectief waren, download dan het hulpprogramma Driver Pack Solution. Voer het uit en wacht terwijl het programma informatie verzamelt over apparaten die op uw computer zijn aangesloten. Open het menu "Drivers" en zoek een set bestanden voor uw multifunctionele apparaat in de lijst die verschijnt. Selecteer het met een vinkje en klik op de knop "Installeren". Bevestig de installatie van de opgegeven stuurprogramma's.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op nadat het hulpprogramma Driver Pack Solution is voltooid. Controleer of de MFP werkt. Onthoud dat dit apparaat moet zijn ingeschakeld om de stuurprogramma's met succes te kunnen installeren. Zorg ervoor dat u alle mogelijkheden van de MFP test. Als u de verkeerde stuurprogramma's installeert, kunnen sommige functies mislukken.

Populair per onderwerp