Een Wpi-schijf Maken

Inhoudsopgave:

Een Wpi-schijf Maken
Een Wpi-schijf Maken

Video: Een Wpi-schijf Maken

Video: Een Wpi-schijf Maken
Video: Показываю как создать свою сборку программ WPI или MinstAll 2024, April
Anonim

Als het besturingssysteem regelmatig opnieuw moet worden geïnstalleerd, moet u elke keer tijd besteden aan het installeren van de benodigde programma's. WPI-schijven met automatische installatie van programma's worden veel gebruikt. Windows Post-Installation Wizard heeft ook de mogelijkheid om verschillende samenstellingen van programma's te genereren.

Een wpi-schijf maken
Een wpi-schijf maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Wizard Post-installatie van Windows 3.3.5.

instructies:

Stap 1

Start het WPI-programma. Windows Post-Installation Wizard 3.3.5 biedt de gebruiker de mogelijkheid om de lijst met applicaties rechtstreeks aan te passen via de WPI-interface. Het ziet eruit als een standaard post-installer-venster. Klik op de knop Opties in het hoofdvenster van het programma. U wordt naar het instellingengedeelte van de lijst met automatisch geïnstalleerde programma's geleid. U kunt programma's toevoegen met de knop Toevoegen. Geef een beschrijving van het programma en geef aan of de installatie standaard of geforceerd moet worden gestart.

Stap 2

Noteer de installatie-afhankelijkheden (wanneer het programma is geïnstalleerd, als de installatie van een ander programma is geactiveerd), evenals de regel met wijzigingen in het register. U kunt onnodige applicaties uit de lijst verwijderen door op de knop "Verwijderen onderaan het scherm" te klikken. Alle instellingen worden naar goeddunken van de gebruiker in de handmatige modus gemaakt.

Stap 3

Sla uw wijzigingen op door op de knop "Opslaan onderaan het venster" te klikken. De instellingen worden naar het bestand wpiscriptsconfig.js geschreven. Het kan ook handmatig worden bewerkt (oudere versies van WPI ondersteunen alleen deze optie). U kiest uw eigen bewerkingsopties. Houd er echter rekening mee dat als dit programma niet correct werkt, er problemen kunnen ontstaan bij het installeren van de software op een pc.

Stap 4

Brand de gemaakte WPI-afbeelding op optische media en gebruik deze wanneer u een hele lijst met programma's of één toepassing uit de lijst moet installeren. Het is ook de moeite waard om vooraf de wachttijd in te stellen voor de gebruikersselectie en het schijfmenu. U kunt dit record ook overzetten naar een verwisselbare schijf en het later op verschillende computers gebruiken. Zorg ervoor dat u kopieën bewaart van alle gegevens die u op uw pc hebt staan.

Aanbevolen: