Hoe De Oki-cartridge Opnieuw Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe De Oki-cartridge Opnieuw Te Vullen
Hoe De Oki-cartridge Opnieuw Te Vullen

Video: Hoe De Oki-cartridge Opnieuw Te Vullen

Video: Hoe De Oki-cartridge Opnieuw Te Vullen
Video: Чистка картриджа OKI mb471/MB472 СЦ Бувис, Киев, заправка картриджей 2024, Maart
Anonim

Oki-printers zijn betrouwbare machines met een eenvoudig ontwerp. Om verbruiksartikelen te vervangen, is het helemaal niet nodig om contact op te nemen met gespecialiseerde bedrijven, omdat de gebruiker deze taak alleen aankan.

Hoe de Oki-cartridge opnieuw te vullen
Hoe de Oki-cartridge opnieuw te vullen

instructies:

Stap 1

Vervang de chip die de informatie over de tonerhoeveelheid opslaat. Plaats hiervoor de lege cartridge op de tafel, zodat de hendel waarmee deze aan de printer vastzit, zich aan uw linkerhand bevindt.

Stap 2

Verwijder de kleurgecodeerde sticker voor de toner in de cartridge. Deze bevindt zich direct boven de barcodesticker. Daaronder vind je een klein klepje, als je het oppakt met een dunne sleufschroevendraaier, zie je de chip zelf. Na het verwijderen van de oude chip, vervangt u de nieuwe.

Stap 3

Plaats de toner in de cartridge. Om dit te doen, verwijdert u het deksel dat de tonervulsleuf bedekt. Deze bevindt zich aan de andere kant van de vergrendelingshendel. Wees voorzichtig bij het verwijderen van de dop - deze kan in de patroon vallen. Neem een kegelvormige trechter en steek deze in het gat. Schud de tonerbus grondig voor het vullen.

Stap 4

Er is nog een andere mogelijkheid om te tanken. Gebruik een dunne platte schroevendraaier en gebruik een platte schroevendraaier om de vier borgclips los te maken rond de zijkant van de tonercartridge die het tonerdeksel bevat.

Stap 5

Als u een speciale stofzuiger heeft met een filter voor zeer kleine deeltjes, stofzuig dan het zijpaneel, de afdichting erin en, indien mogelijk, de binnenkant van de patroon. Dit voorkomt de mogelijkheid dat verschillende soorten toners worden gemengd. Bij deze vulmethode is het gebruik van een trechter niet nodig, de toner uit het blik kan direct in de cartridge worden gegoten. Vergeet ook niet de tonerbus te schudden - deze handeling is vereist bij het gebruik van een bijvulmethode.

Stap 6

Pas de afdichting aan voordat u het zijpaneel sluit om te voorkomen dat er toner wordt gemorst tijdens het gebruik van de machine.

Aanbevolen: