Hoe Een Stuur Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuur Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Een Stuur Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Stuur Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Stuur Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Video: Как настроить рулевое колесо Logitech G29 на ПК 2024, April
Anonim

Tegenwoordig heeft elke pc-gebruiker de mogelijkheid om een groot aantal apparaten aan te sluiten op zijn "microcircuit" -vriend. Door een speciaal stuur met pedalen te verbinden, voel je jezelf in de wereld van virtueel plezier, want deze richting heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan, maar is voortdurend in beweging.

Hoe een stuur op een computer aan te sluiten?
Hoe een stuur op een computer aan te sluiten?

Noodzakelijk

  • - IBM PC-compatibele computer;
  • - computerstuur.

instructies:

Stap 1

De nieuwste innovaties in deze branche maken het mogelijk om de bestuurder hiervan op de hoogte te stellen wanneer de wielen van een auto in de modder komen of wanneer deze versleten zijn. Hoe kan het stuur dit doen? Wat je ook recht eet - zorgt voor trillingen in de hele stuurkolom. Maar voor de juiste werking van dit apparaat is het allereerst noodzakelijk om het te installeren en te configureren. elke game heeft zijn eigen vereisten voor dergelijke apparaten.

Stap 2

Allereerst moet u weten hoe het stuur op de computer is aangesloten. De nieuwste modellen ondersteunen USB-aansluiting, vooral sinds onlangs een nieuwe technologie - USB 3.0 - is uitgebracht, die de snelheid van toegang tot extra apparaten aanzienlijk kan verhogen. Als je niet de nieuwste versie van het stuur hebt en deze geen USB-aansluiting ondersteunt, en je hebt de vereiste connector niet gevonden, koop dan een speciale adapter.

Stap 3

Nadat u het type verbinding hebt bepaald, moet u ervoor zorgen dat er vrije USB-poorten zijn. Zoals u weet, wordt er nu een groot aantal apparaten geproduceerd met een USB-interface. Als u merkt dat er geen vrije connectoren zijn of er is er maar één, probeer dan een speciale hub op de computer aan te sluiten.

Stap 4

Vergeet niet dat u voor detectie en correcte werking de stuurprogramma's moet installeren, die meestal in de kit zitten (op de cd-rom). Maar als ze er niet waren, zijn ze daarom niet nodig of kunnen ze eenvoudig van internet worden gedownload - open de webpagina van de fabrikant in de browser en ga naar de downloadsectie, met vermelding van uw model (beschikbaar in de gebruiksaanwijzing).

Stap 5

Vergeet ook niet dat u eerst het stuur aansluit en vervolgens de game inschakelt, anders verschijnen de instellingen voor de gamepad-besturing mogelijk niet. Houd er rekening mee dat veel modellen, indien correct aangesloten, een indicatie bevatten, bijvoorbeeld op het stuur van sommige fabrikanten is er een schaal voor het indrukken van het gaspedaal.

Stap 6

Ga na het starten van het spel naar de controller (controle) instellingen en specificeer de gamepad als alternatief voor het toetsenbord. Hier kunt u de functie van veel knoppen aanpassen. Onthoud dat er geen koppelingspedaal voor een dergelijk apparaat is, dus het moet worden geconfigureerd door een van de ongebruikte knoppen als dit pedaal te specificeren.

Aanbevolen: