Hoe Nero 9 . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Nero 9 . Te Activeren
Hoe Nero 9 . Te Activeren

Video: Hoe Nero 9 . Te Activeren

Video: Hoe Nero 9 . Te Activeren
Video: Видеообзор Ahead Nero 9 2024, Mei
Anonim

Nero 9 is de handigste set tools voor het uitvoeren van verschillende taken met verschillende soorten mediabestanden om ze op schijf te branden. Helaas is dit programma niet gratis.

Hoe Nero 9. te activeren
Hoe Nero 9. te activeren

instructies:

Stap 1

Als u uw Nero 9-softwareproduct als zelfstandige toepassing hebt gekocht, zoekt u de activeringssleutel op de schijf of het pakket. Installeer het programma op uw computer. Maak de nodige instellingen tijdens het installatieproces. Specificeer welke bestanden Nero 9 standaard zal openen. Controleer aan het einde van het initiële installatieproces in het laatste venster "Start Nero 9" en klik op "OK".

Stap 2

Zoek in het Nero Start Smart-venster dat op het scherm verschijnt het zaklamppictogram in de rechterbenedenhoek en klik erop om naar het Nero ProductCenter-menu te gaan. Open het tabblad met de velden voor het invoeren van de licentiesleutel. Als u dit programma eerder met een ander activeringsnummer heeft gebruikt, selecteert u gewoon de optie om de licentie te wijzigen. Selecteer de vermelding voor een nieuwe licentiesleutel als u het programma voor het eerst onder het huidige besturingssysteem gebruikt.

Stap 3

Voer een geldig softwarelicentienummer in. Als u een distributiekit van het programma gebruikt dat is gedownload van internet, koop dan een licentie op de officiële Nero-website of in verschillende grote online winkels die met deze fabrikant samenwerken. Om uw aankoop te betalen, heeft u een bankkaart nodig of de mogelijkheid om met elektronisch geld te betalen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de site een voldoende reputatie moet hebben om de aankoop van een licentie te kunnen betalen, het is het beste om het niet te riskeren en de officiële site te gebruiken, die nu beschikbaar is in het Russisch.

Aanbevolen: