Hoe Installeer Ik Windows Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows Op Een PDA
Hoe Installeer Ik Windows Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik Windows Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik Windows Op Een PDA
Video: Windows PDA 2024, Mei
Anonim

Dankzij moderne elektronische technologieën is er een nieuw type pc verschenen: een zakcomputer (PDA), die een groot aantal handige functies heeft. Hij kan de nodige contacten uit het hoofd leren, een werkschema opstellen, verschillende aantekeningen maken, enz. Om de PDA te vullen met de gewenste functionaliteit, is het noodzakelijk om er verschillende programma's op te installeren, maar allereerst het besturingssysteem.

Hoe installeer ik Windows op een PDA
Hoe installeer ik Windows op een PDA

Noodzakelijk

  • - PDA-apparaat;
  • - Pocket DOS 1.10-programma;
  • - muisstuurprogramma PDMOUSE.drv en OEMSETUP.inf.

instructies:

Stap 1

Download om te beginnen het Pocket DOS 1.10-programma via een vertrouwde bron, die nodig is om Windows te installeren. Als je Pocket DOS versie 1.11 hebt, dan is dat ook goed. Installeer vervolgens de 486 BOCHS plug-in op de PDA. Zodra u klaar bent met het installeren van de plug-in, begint u met het installeren van het muisstuurprogramma. Installeer hiervoor de stuurprogramma's OEMSETUP.inf en PDMOUSE.drv in de programmadirectory.

Stap 2

Installeer nu op uw Pocket PC EMC, minimaal 3 MB. Zoek vervolgens de C-schijf en plaats uw kaart eronder. Nadat u dit hebt gedaan, kopieert u de Windows-versie 3.11 naar de kaart. naar map 31. Zodra het besturingssysteem in de map staat, start u ROM DOS 6.22. en voer het commando C: / 31 / setup in.

Stap 3

Na het activeren van de opdracht, ziet u de installatie in het geopende venster. Om het te voltooien, drukt u op de knop Enter en vervolgens op de knop C. U ziet een venster met informatie over waar u Windows 3.11 kunt installeren. Sla het over en druk nogmaals op Enter. U ziet een lijst met apparaten waarin u de regel opent, ook met de Enter-knop, beginnend met het woord Muis. In het venster dat verschijnt, opent u de allerlaatste regel en wijzigt u het bestuurderspad van station A naar station S.

Stap 4

Nadat het systeem het muisstuurprogramma heeft gedetecteerd, drukt u nogmaals op Enter en wacht u tot het kopiëren van tijdelijke bestanden is voltooid. Installeer vervolgens Windows zodra u zich in het menu bevindt. Na de installatie zal het systeem u vragen om zowel het printerstuurprogramma als het netwerkadapterstuurprogramma te installeren. Start ten slotte uw PDA opnieuw op.

Stap 5

Wanneer u klaar bent met het opnieuw opstarten van uw computer, opent u het bestand Config.sys in een teksteditor en schrijft u het volgende formulier erin: DEVICE = C: /WINDOWS/HIMEM. SYS Start ten slotte ROM DOS 6.22 door C: /Windows/win te schrijven.com

Aanbevolen: