Penselen Laden In Photoshop

Inhoudsopgave:

Penselen Laden In Photoshop
Penselen Laden In Photoshop

Video: Penselen Laden In Photoshop

Video: Penselen Laden In Photoshop
Video: Penselen laden en opslaan in Photoshop 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig heeft bijna elk gezin een digitale camera. Nu hoef je geen heroïsche inspanningen te leveren om foto's van je familie en vrienden te maken en af te drukken. Afhankelijk van de gebruikte techniek kunnen de foto's beter of slechter zijn, maar iedereen heeft er heel veel. Alleen printen is niet meer interessant. Maar wat als we hun collages, schilderijen omdraaien?

Penselen laden in Photoshop
Penselen laden in Photoshop

instructies:

Stap 1

Om het programma Photoshop onder de knie te krijgen, het beste voor het bewerken van foto's, moet je beginnen met de eenvoudigste, vanaf de "basis". Het installeren van penselen is er één van: Zoek eerst de penselen die u nodig heeft. Er zijn er veel op internet, dus je hoeft niet alles te downloaden. Stel dat je bijvoorbeeld hebt besloten een collage te maken op basis van een winterochtend. Je hebt een geschikt landschap, maar daarnaast heb je een ijzig patroon en sneeuwvlokken nodig. Hier zijn er enkele en zoek ze op verzoek "penselen, ijzig patroon, sneeuwvlokken." Nadat u de gewenste borstel hebt gedownload (ze worden meestal opgeslagen in de archieven), pakt u deze uit in een map die voor u geschikt is. U kunt eenvoudig een map "penselen" op uw bureaublad maken en uw penseelbestand daarin plaatsen. Alle Photoshop-penselen hebben de extensie *.abr.

Stap 2

Om de versie) en daarin - "presetbeheer" of "bibliotheekbeheer" (Preset Manager). Nadat u met de linkermuisknop op deze regel hebt geklikt, wordt een venster geopend waar u bovenaan een keuze kunt maken add-on die u wilt instellen: penselen, stalen, verlopen Standaard is de eerste regel penselen. Nadat u er zeker van bent dat dit het geval is, klikt u op de knop "Laden". Vervolgens zal het programma u vragen om een pakket en een bestand te selecteren (werk zoals in een eenvoudige Verkenner). Na het selecteren van het bestand met het penseel dat je nodig hebt (extensie abr), klik je op de knop "downloaden". Dat is alles, de borstel wordt in het programma geladen. Dit is eenvoudig te zien door op de schuifbalk in het penseelselectiemenu te klikken.

Stap 3

In de laatste fase schrijven we een romantische brief. Maak in plaats van gewoon wit papier een sjabloon met een hartborstel. Om zo'n sjabloon te maken, hoef je alleen maar een paar keer op de "muis" te klikken. We schrijven woorden van liefde voor hem.

Aanbevolen: