Muziek In Een Video Wijzigen

Inhoudsopgave:

Muziek In Een Video Wijzigen
Muziek In Een Video Wijzigen

Video: Muziek In Een Video Wijzigen

Video: Muziek In Een Video Wijzigen
Video: 👉★MUZIEK TOEVOEGEN AAN VIDEO - GRATIS MUZIEK VOOR JE VIDEO'S - HOE VOEG JE MUZIEK AAN JE VIDEO TOE? 2024, Mei
Anonim

Om het videobeeld te verwerken, moet u speciale hulpprogramma's gebruiken. Sommigen van hen zijn begiftigd met veel functies, terwijl andere eenvoudige editors zijn.

Muziek in een video wijzigen
Muziek in een video wijzigen

Noodzakelijk

Filmmaker

instructies:

Stap 1

Download eerst Movie Maker van Microsoft. Dit is een gratis hulpprogramma. U kunt het programma downloaden van de officiële website

Stap 2

Installeer Movie Maker en start uw computer opnieuw op. Voer het geïnstalleerde hulpprogramma uit, open het menu "Bestand" en selecteer het item "Importeren". Selecteer in het geopende menu van Windows Verkenner het videobestand waarin je de muziektrack wilt vervangen.

Stap 3

Open het item Importeren opnieuw en selecteer het mp3-bestand dat u wilt gebruiken bij het verwerken van de video. Sleep nu het videobestand met de linkermuisknop naar de visualisatiebalk die onderaan het werkvenster wordt weergegeven.

Stap 4

Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Storyboard weergeven". Nadat u deze actie hebt uitgevoerd, klikt u met de rechtermuisknop op de visuele weergave van de track en selecteert u "Cut".

Stap 5

Verplaats met de linkermuisknop de toegevoegde mp3-compositie naar het veld "Audiotrack" waaruit u onlangs een standaardtrack hebt geknipt. Open nu opnieuw het menu Bestand en selecteer Opslaan als. Nadat u een nieuw menu hebt geopend, vinkt u het vakje aan naast de optie "De beste videokwaliteit bieden" en klikt u op de knop "Volgende".

Stap 6

Voer een bestandsnaam in en selecteer een formaat (indien beschikbaar). Geef de map op om de video op te slaan en klik op de knop "Voltooien". Wacht tot het programma klaar is met draaien.

Stap 7

Als het geselecteerde muzieknummer aanzienlijk langer is dan de videoclip, snijdt u het nummer bij. Anders verschijnt aan het einde van de clip een zwart scherm met muziek. U kunt ook Movie Maker of een andere beschikbare audio-editor gebruiken om de track bij te snijden.

Aanbevolen: