Haar Verlengen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Haar Verlengen In Photoshop
Haar Verlengen In Photoshop

Video: Haar Verlengen In Photoshop

Video: Haar Verlengen In Photoshop
Video: How to Fill in Hair u0026 Eyebrows in Photoshop : Photoshop Lessons 2024, Mei
Anonim

In het echte leven is haarverlenging een vrij dure procedure. Maar in Photoshop kun je gemakkelijk experimenteren met lengte en volume, nieuwe kapsels proberen. U kunt ook een nieuwe look voor het model creëren.

Haar verlengen in Photoshop
Haar verlengen in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma
  • - geschikte penselen voor Photoshop
  • - fotobestand

instructies:

Stap 1

Photoshop downloaden. Vind daarin borstels die geschikt zijn voor de textuur, waarmee je geloofwaardig haar kunt tekenen. Of download er een online.

Stap 2

Maak voor de duidelijkheid een foto van een meisje met lang haar, met een kapsel dat lijkt op het kapsel dat je wilt tekenen.

Stap 3

Maak eerst een nieuwe laag - het is handiger om elke streng op een nieuwe laag te maken, zodat u deze later kunt manipuleren, roteren of transformeren.

Stap 4

Neem het gereedschap Pipet en selecteer de donkerste tint op het haar van het meisje. Selecteer je gekozen penseel uit het palet met penselen en begin met het schilderen van nieuwe strengen, eerst donker.

Stap 5

Nadat je de streng op een nieuwe laag hebt getekend, selecteer je deze en druk je op "Bewerken" (Bewerken) - "Vrije transformatie" (Vrije transformatie). Experimenteer met dit hulpmiddel om de lokken de gewenste vorm en lengte te geven en te harmoniseren met het hoofdkapsel.

Stap 6

Neem nu met de Pipet een lichte toon en voeg nieuwe lichte strengen toe bovenop de donkere. Focus op hoe het licht het model raakt.

Stap 7

Pas indien nodig de verzadiging en tinten van de lokken aan met behulp van de gereedschappen Tint / Verzadiging, Kleurbalans, Curven, enz..

Stap 8

Als het werk klein is, en je hoeft maar een paar krullen te verlengen, probeer dan een andere methode om haar te verlengen. Selecteer de streng, kopieer deze naar een nieuwe laag (Laag via kopiëren). Ga naar "Bewerken" en selecteer de tool "Transformeren".

Stap 9

Er zijn hier opties - experimenteer ermee. Tool "Scale" (Scale) stelt u in staat om de grootte van het geselecteerde gebied, "Curvature" (Warp) te wijzigen - om het in verschillende richtingen uit te rekken en de gewenste vorm te geven. Verplaats hiervoor de framemanipulatoren totdat het resultaat voor u volledig bevredigend is.

Stap 10

Als je klaar bent en het resultaat bevalt, vergeet dan niet om lagen samen te voegen voordat je de afbeelding opslaat.

Aanbevolen: