Hoe Te Registreren Zonder Een Kaart Op Itunes

Inhoudsopgave:

Hoe Te Registreren Zonder Een Kaart Op Itunes
Hoe Te Registreren Zonder Een Kaart Op Itunes

Video: Hoe Te Registreren Zonder Een Kaart Op Itunes

Video: Hoe Te Registreren Zonder Een Kaart Op Itunes
Video: Как создать Apple ID без (с) кредитной карты на iPhone или iPad | Яблык 2024, Mei
Anonim

ITunes is een programma voor het downloaden van muziek, films en videoclips. De meeste applicaties en albums in het programma zijn betaald, maar er zijn ook gratis. Daarom kunt u zich registreren zonder de identificatiegegevens van uw bankkaarten op te geven.

Hoe te registreren zonder een kaart op itunes
Hoe te registreren zonder een kaart op itunes

instructies:

Stap 1

Maak een Google-mailbox aan. ITunes werkt alleen op e-mailadressen die eindigen op @ gmail.com. Om dit te doen, klikt u op de Google-zoekpagina op de knop in de rechterbovenhoek "Mail" en vervolgens op "Maak een nieuw account". Voer uw naam, achternaam, geselecteerde gebruikersnaam en wachtwoord in de velden in, bestaande uit Latijnse letters van verschillende hoofdletters en cijfers. Dan moet u de geboortedatum opgeven en is het belangrijk dat de gebruiker ouder is dan 13 jaar, anders is het niet mogelijk om zich in iTunes te registreren. U kunt ook uw telefoonnummer en tweede e-mailadres invoeren, maar dit is niet verplicht. Accepteer de overeenkomst en klik op Volgende.

Stap 2

Download iTunes van de officiële website van Apple om je te registreren. Installeer het programma en voer het uit. Nu kunt u beginnen met het maken van uw Apple ID-account. Wanneer iTunes wordt geopend, gaat u naar het tabblad iTunes Store, de knop bevindt zich in de rechterbovenhoek. Nu moet je naar het App Store-tabblad gaan door op de knop bovenaan in het midden van het venster te klikken.

Stap 3

Er verschijnt een snelmenu in het venster aan de rechterkant. Scroll naar beneden naar Top gratis apps en klik op een van hen. In het geopende tabblad onder het applicatiepictogram is er een knop "Gratis", klik erop. Er wordt een klein venster geopend, een knop "Apple ID maken" verschijnt in de linkerhoek, klik erop.

Stap 4

U wordt welkom geheten in de iTunes Store, klik op Doorgaan. Hiermee worden de polisvoorwaarden van het bedrijf geopend, lees ze. Als u akkoord gaat met alle punten, vinkt u het betreffende vakje aan en klikt u op "Accepteren". Voer nu het e-mailadres in dat in de eerste stap is aangemaakt, bedenk een wachtwoord van minimaal 8 tekens: Latijnse letters, cijfers. Kies 3 beveiligingsvragen en onthoud de antwoorden daarop, en vul ook de geboortedatum in. Klik op "Doorgaan".

Stap 5

Selecteer in het volgende venster de knop "Nee", wat betekent dat u geen creditcard heeft of deze niet wilt gebruiken om voor diensten te betalen.

Vul vervolgens een beroepschrift, adres en telefoonnummer in. Klik op "Doorgaan", waarna een bevestigingsmail naar het e-mailadres wordt gestuurd.

Stap 6

Ga naar de mail, open de brief van Apple ID en klik daarin op de link "Nu bevestigen". U wordt doorverwezen naar de website van het bedrijf, waar u uw e-mailadres en wachtwoord moet invoeren en op "Bevestigen" moet klikken. Als je alles correct invoert, wordt je adres geverifieerd en kun je gratis apps kopen in de iTunes Store.

Aanbevolen: