Hoe Windows Register Xp In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Register Xp In Te Schakelen
Hoe Windows Register Xp In Te Schakelen

Video: Hoe Windows Register Xp In Te Schakelen

Video: Hoe Windows Register Xp In Te Schakelen
Video: How to Register Windows DLL File 2024, Mei
Anonim

Het register van het Windows-besturingssysteem is een database met alle systeeminstellingen. De instellingen voor de hardware-omgeving, programma's, gebruikersaccounts en het systeem zelf zijn in hiërarchische volgorde gerangschikt en sommige zijn beschikbaar voor bewerking.

Hoe Windows Register xp in te schakelen
Hoe Windows Register xp in te schakelen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop of de Windows-logotoets op uw toetsenbord. Selecteer Uitvoeren. Als u het item "Uitvoeren" niet in het menu vindt, bewerk dan de menu-instellingen door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren. Ga naar het tabblad Start, zoek de opdracht Uitvoeren in de onderstaande lijst en vink het vakje ernaast aan.

Stap 2

Typ regedit in het vak Uitvoeren en druk op Enter. De Windows Register-editor wordt gestart. Aan de linkerkant van het venster staat een boom met registerwaarden, gedeeld door gebieden. De rechterkant toont de inhoud van de map als deze parameters heeft. Dit systeem is verantwoordelijk voor veel parameters in de computer en voert veel opdrachten uit met behulp van de console.

Stap 3

U kunt de vereiste parameter in het register vinden met behulp van de zoekopdracht, die beschikbaar is in het menu. Het menu bevat ook het item "Exporteren", waarmee u een reservekopie van het huidige register kunt maken, en "Importeren", waarmee de versie van het register uit een bestand wordt geladen.

Stap 4

U kunt het Windows-register ook starten via "Taakbeheer", in het menu waarvan er een item "Uitvoeren" is. Register-editor ondersteunt ook de mogelijkheid om een systeemregister van derden via een lokaal netwerk te verbinden. Maak een kopie van het register voordat u wijzigingen aanbrengt. Als het register is beschadigd, weigert het besturingssysteem op te starten en moet het worden hersteld met programma's van derden.

Aanbevolen: