Hoe De Afbeelding Van Nero Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Afbeelding Van Nero Te Openen
Hoe De Afbeelding Van Nero Te Openen

Video: Hoe De Afbeelding Van Nero Te Openen

Video: Hoe De Afbeelding Van Nero Te Openen
Video: Неро, жги! ►1 Прохождение Devil May Cry 5 2024, Mei
Anonim

Een NRG-image is een schijfimage gemaakt in de Nero-toepassing. Om zo'n afbeelding te openen, moet u gespecialiseerde programma's gebruiken, zoals Demon Tools of Alcohol.

Hoe de afbeelding van Nero te openen
Hoe de afbeelding van Nero te openen

Noodzakelijk

Alcohol 120%

instructies:

Stap 1

Download de distributiekit van de gespecialiseerde toepassing Alcohol 120%, vrij verspreid op internet, en voer het uitvoerbare bestand van het programma uit. Bevestig dat u akkoord gaat met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en ga akkoord met het maken van een virtuele schijf. Start het systeem opnieuw op en voer de geïnstalleerde applicatie uit.

Stap 2

Open de link "Zoeken naar afbeeldingen" in het linkerdeelvenster van het hoofdvenster van het Alcohol 120%-programma en selecteer de locatie voor het opslaan van nrg-afbeeldingen in de vervolgkeuzelijst van de regel "Locatie" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Klik daarna op de knop "Zoeken" in de groep "Andere locaties" en geef het volledige pad naar de vereiste bestanden op. Selecteer de gevonden schijfkopieën en gebruik de opdracht "Geselecteerde bestanden toevoegen aan Alcohol 120%" in het gedeelte "Geavanceerd".

Stap 3

Selecteer "Virtuele schijf" in het volgende dialoogvenster en geef het gewenste aantal schijven op in de vervolgkeuzelijst van de regel "Aantal virtuele schijven". Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken en open de gewenste afbeelding door te dubbelklikken.

Stap 4

Gebruik de alternatieve methode om de nrg-afbeelding te openen. Open hiervoor het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Deze computer". Zoek de virtuele schijf die is gemaakt door het programma Alcohol 120% en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Geef de opdracht "Afbeelding monteren" op en dubbelklik op het gewenste bestand in het geopende dialoogvenster. De afbeelding wordt automatisch gemount en gestart.

Stap 5

Een andere manier om de nrg-afbeelding te openen, is door het contextmenu van het opgeslagen bestand te openen door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Afbeelding koppelen" op te geven. Daarna hoeft u alleen de schijf te selecteren die is gemaakt door het programma Alcohol 120% in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Aanbevolen: