Geïnfecteerde Bestanden Verwijderen

Inhoudsopgave:

Geïnfecteerde Bestanden Verwijderen
Geïnfecteerde Bestanden Verwijderen

Video: Geïnfecteerde Bestanden Verwijderen

Video: Geïnfecteerde Bestanden Verwijderen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, April
Anonim

Met de ontwikkeling van informatietechnologie doen zich vaak situaties voor waarin een gebruiker gegevens op zijn computer verliest zonder volledige bescherming te bieden. Om dit te voorkomen, moet u zich aan enkele regels houden:

Geïnfecteerde bestanden verwijderen
Geïnfecteerde bestanden verwijderen

Noodzakelijk

Antivirussoftware, computer, draagbaar apparaat

instructies:

Stap 1

Installeer antivirusprogramma's op uw computer die uw computer constant beschermen tegen verschillende bedreigingen. Tegenwoordig zijn er veel antivirusprogramma's ontwikkeld waarmee je alle computergegevens kunt beschermen. De belangrijkste antivirusprogramma's zijn Nod32, Kaspersky Anti-Virus, McAfee, Dr Web en vele anderen.

Stap 2

Om een antivirusprogramma goed te laten werken, moet u de virushandtekeningen voortdurend via internet bijwerken. Naast antivirus kunt u ook een firewall installeren, die al het inkomende en uitgaande verkeer filtert.

Veel gebruikers proberen geld te besparen op bescherming door verschillende illegale versies van antivirusprogramma's te downloaden. U moet dit niet doen, omdat in illegale versies de sleutels snel worden geblokkeerd en het programma de handtekeningdatabases niet kan bijwerken.

Stap 3

U kunt dergelijke programma's op internet downloaden door via een ingebouwde browser te gaan.

Door het programma te downloaden, kunt u alle virussen verwijderen. Elk antivirusprogramma heeft een functie waarmee u een volledige scan van uw computer op virussen kunt starten. Na een dergelijke controle moet u alle virussen verwijderen, uw computer opnieuw opstarten en opnieuw controleren op virussen.

Aanbevolen: